Robinson-Mikkel: Jeg var dum og naiv

Den 39-årige sølvræv erkender, at han undervurderede kvinderne og derfor røg ud af 'Robinson Ekspeditionen'

Mikkel, der til daglig ernærer sig som Mentor for utilpassede unge, massør, underviser i firma-fitness og arbejder som freelancemodel - ryger her ud af 'Robinson Ekspeditionen' . (Foto: TV3/Lotta Lemche).
Mikkel, der til daglig ernærer sig som Mentor for utilpassede unge, massør, underviser i firma-fitness og arbejder som freelancemodel - ryger her ud af 'Robinson Ekspeditionen' . (Foto: TV3/Lotta Lemche).

På skærmen var han fattet og rolig, men det kom i den grad bag på 39-årige Mikkel Saabo fra Hørsholm, at han i aftenens ø-råd trak det korteste strå og dermed er ude af årets 'Robinson Ekspedition':

- Jeg var nærmest i chok. Jeg kunne slet ikke forstå, at jeg var ude. Det gik egentlig først op for mig, da jeg senere på aftenen gik i seng og lå i en varm seng, i stedet for på en kold strand med alle de andre, forklarer Mikkel, der inden sin exit havde tabt en konkurrence, hvilket betød en ekstra stemme på ham i afstemningen i aftenens ø-råd. Den blottelse udnyttede ekspeditionens tilbageværende kvinder, der anført af Tammaro og Helle, havde held til at stemme den tidligere leder af Hold Nord ud af 'Robinson':

Se også: Okmans dom: Kvinderne har taget magten

- Jeg var i alliance med Due, Marttin og Backer, og vi troede os mega sikre. Vi troede, at vi havde styr på det hele og havde en alt for nonchelant indgangsvinkel til ø-rådet. Jeg havde slet ikke set, at det kunne gå galt og blev meget overrasket over, at Helle og Tammaro stemte på mig.

- Vi undervurderede dem nok og tænkte, at de var for dumme til at finde ud af, at det var en god idé for dem at spille sammen. Set i bakspejlet var det mig, der var både dum og naiv, forklarer Mikkel, der bestemt ikke fik sat et markant aftryk på konkurrencerne i årets ekspedition:

Se også: TV: Brev fra mor i Robinson: Årh nej for helvede

- På forhånd så jeg mig selv som lidt af en supermand, der kunne det hele, og havde regnet med at vinde mange af dysterne. De lå desværre ikke lige til højrebenet for mig. Der var alt for mange elementer med puslespil og rebus og der gik jeg i panik hver eneste gang, forklarer den gråsprængte coach, der ellers ikke var overrasket over hårdheden i årets ekspedition:

- Jeg havde faktisk regnet med, at det ville være hårdere. Det værste for mig var sulten, men den vænnede man sig til. Det er nok meget individuelt. Nogle syntes, det var meget hårdt, mens andre syntes, at det godt kunne have været hårdere, forklarer den udstemte realitydeltager.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere