Sophie Fjellvang bruger sukker på fileten

Skistjernens mor har lært hende en helt speciel metode til at lave fiskefilet

Sophie Fjellvang-Sølling laver fiskefilet på en helt særlig måde. (Foto: Henning Hjorth)
Sophie Fjellvang-Sølling laver fiskefilet på en helt særlig måde. (Foto: Henning Hjorth)

De fleste ville formentligt panere en fiskefilet i mel, æg og rasp.

Men ikke skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling. Hun bruger melis.

Se også: Kira Eggers: Brød grædende sammen i tv-program

Det viser hun i aftenens afsnit af 'Masterchef Jul', hvor deltagerne får til opgave af tilberede en fiskefilet.

- Sophie, din fiskefilet har en sødmefuldhed, som jeg aldrig har oplevet, siger dommer Thomas Castberg undrende.

Se også: Se her, Claudia: Så meget flirter din kæreste på jobbet

- Det har jeg lært af min mor, forsvarer den blonde kvinde sig.

Om skiløberen dypper sine æbleskiver i syltetøj og mel, melder historien ikke noget om...

Se klippet med den søde fisk over artiklen - og se mere til 'Masterchef Jul' i aften klokken 19 på TV3.

Se også: Ny omgang 'Masterchef': Forvirringen er total

0 kommentarer
Vis kommentarer