TEST dig selv - Er du fin nok til at stemme på Allan?

TV 2 vil fremover kun have de seriøse 'Vild med dans'-fans til at stemme. Prøv vores TEST og se, om du er værdig til at stemme på Allan på fredag

Illustration: Thorleif Ravnbak
Illustration: Thorleif Ravnbak


Se også: TV 2 om ændringer: Vi laver Vild med dans for kerneseerne

TV 2 - med 'Vild med dans'-bossen Gitte Madsen i spidsen - har i kølvandet på den såkaldte 'Allan-skandale', hvor sms-reglerne ved et overraskelsesangreb blev ændret i et slet skjult forsøg på at spænde ben for folkehelten Allan Simonsen, forklaret, at de laver 'Vild med dans' for deres kerneseere.

Derfor ser de helst, at det udelukkende er de rigtige 'kerneseere', der finder mobilen frem fredag aften og indbetaler 5 kroner til TV 2's kaffekasse ved at stemme på deres favorit.

Men hvornår er man egentlig stemmeberettiget, og hvornår bør man holde mobilen i lommen, så man ikke ved et uheld kommer til at genere TV 2?

Hvis du er i tvivl, om du har set nok minutter af danseshowet til at stemme, kan du med fordel klikke dig igennem Ekstra Bladets specialudviklede TEST, hvor du lynhurtigt kan finde ud af, om du er 'egnet' eller 'uegnet' til at stemme på din 'Vild med dans'-favorit.

God fornøjelse...

RESULTAT-tjekliste:

0 rigtige svar = Du er Allan-aktivist af den værste skuffe. Du aner intet om 'Vild med dans' og bør afstå fra at stemme (undtagen eventuelt til kommunalvalget).

1 - 5 rigtige svar = Du ved ganske lidt om 'Vild med dans', og ser det muligvis blot for underholdningens skyld. Du bør tænke dig grundigt om, før du stemmer.

5 - 9 rigtige svar = Du nærmer dig et acceptabelt niveau af 'Vild med dans'-loyalitet. Stem gerne, men helst på én, der ikke begynder med 'A' og slutter på 'llan'.

10 rigtige svar = Du arbejder sandsynligvis for TV 2 eller 'Vild med dans'. Stem bare løs.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere