Allan fik det røde kort: Ude af Vild med dans

Semifinalen blev endestationen for Allan Simonsen, der fik sparket af seerne og røg ud

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Så gik den ikke længere for Allan Simonsen i 'Vild med dans'. Fodboldlegenden har fået det røde kort af seerne, der ellers har været med ham hele vejen indtil nu.

Uge efter uge er Europas bedste fodboldspiller anno 1977 blevet båret videre i programmet, mens dommerne ud fra deres dansemæssige vurdering har ønsket legenden hen, hvor peberet gror. Og nu valgte seerne også dansen frem for Simonsens charme.

 

Driblekongen gjorde ellers, hvad kan kunne, da han og Sofie Kruuse havde været på gulvet i deres wienervals. Allan så så tilfreds og lettet ud, at han vinkede ud til familien Danmark som et 'tak for støtten', inden han gik hen for at høre dommernes ord.

Se også: TV: Bendixen til fals for Allan

Og her satte Britt Bendixen netop fokus på, at det er familien Danmark, der har båret den tidligere landsholdsspiller frem til semifinalen.

- Hele Danmark er blevet din familie, og det man gør i en familie er, at man beskytter den svageste - og du er den svageste danser, understregede hun.

Beskyttet eller bare stemt. Sikkert er det, at Danmark i semifinalen havde fået nok af den lille driblekonge, der nu er ude af 'Vild med dans'.

Finaleklar er til gengæld Uffe Holm & Karina Frimodt og Mie Skov & Mads Vad, der i finalen skal dyste i to danse og en freestyle.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere