Danseeksperten: Ud med dommerne

Efter fredagens chokerende Allan-exit kræver Mickey Fredie-Pedersen total udskiftning i dommerpanelet

Mickey Freddie-Pedersen. (Foto: Jan Unger)
Mickey Freddie-Pedersen. (Foto: Jan Unger)

Dur ikke, væk! Sådan har det gennem hele 'Vild med dans' lydt fra dommerpanelet til Allan Simonsen og Sofie Kruuse. Men det er dommerne, der ikke dur, mener Ekstra Bladets danseekspert Mickey Fredie-Pedersen, som kender det professionelle dansemiljø indefra og har undervist i dans det meste af sit liv.

Se også: Allan ramt af sms-nedbrud under Vild med dans

- De skulle have været skiftet ud inden denne sæson, siger han om dommer-kvartetten Jens Werner, Britt Bendixen, Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe.

- De udviser ikke den empati og medmenneskelighed, der er nødvendig, siger han med henvisning til de benhårde bemærkninger, dommerne er kommet med til Allan Simonsen og Sofie Kruuse.

Se også: Rasende seere: Har Allan fået vores stemme

Ikke blot når de sad bag dommerpulten, men også uden for TV-studiet har nogle af dommerne kritiseret Allan Simonsens evner på dansegulvet. Det holder ikke, synes Ekstra Bladets danseekspert, der især langer ud efter Jens Werner:

- Jeg er flov på mit fags vegne. Jeg håber ikke, folk tror, at alle danselærere er som ham, siger Fredie-Pedersen.

Se også: TV: Jublende dommere: Godt Allan er ude

Som han ser det, har virakken om Allan Simonsen presset dommerne ud af deres comfort zone. Når det sker, skal man være ekstra påpasselig, så man ikke fremstår skinger og presset, påpeger danseeksperten, der ikke selv kunne tænke sig dommer-tjansen.

- Ikke ti vilde heste kunne hive mig om bag dommer-pulten. Rent menneskeligt står det show for noget, jeg slet ikke kan stå inde for.

Se også: Dommer til Allan: - Du er den svagesteSe også: Se Allan Simonsen topløs

0 kommentarer
Vis kommentarer