TV: TV 2-chef om danse-drama: Gid vi kan gentage det

Allan har trukket fulde huse og masser af drama til 'Vild med dans'. TV 2's underholdningschef er svært tilfreds til årets danseprogrammer

Gitte Madsen er en tilfreds underholdningschef efter årets 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Gitte Madsen er en tilfreds underholdningschef efter årets 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)

Bølgerne er gået højt i den 10. sæson af 'Vild med dans', der sluttede fredag aften med en sejr til bordtennis-baben Mie Skov og danseren Mads Vad.

Allan Simonsen har stjålet al opmærksomheden og sat hele danse-koceptet på lidt af en prøve. Og især Ekstra Bladets åbenlyse støtte til den lille driblekonge har været et irritationsmoment på TV 2. Men det har været det hele værd, fortæller TV 2 s underholdningschef, Gitte Madsen.

Se også: TV: Allan imponeret over vinderne: - De var godt nok skrappe

- Det har været en ekstrem turbulent sæson. Men det har været en af vores største seermæssige successer nogensinde. Vi har aldrig fået så meget omtale, som vi har fået i denne sæson. Og når man sidder, hvor jeg sidder og kigger ud på det, som er formålet med TV 2 Underholdning, så har vi sat dagsordenen - og det er det, vi er sat i verden for. Så vi har været dygtige, siger Gitte Madsen og klapper sig selv på skulderen.

- Så er det godt eller dårligt med al den opmærksomhed, 'Vild med dans' har fået i år?

- Det er da helt fantastisk. Det betyder jo, at vi ikke er ligegyldige. Hvis vi havde været ligegyldige, havde vi slet ikke vækket de følelser i folk, som vi åbenbart har gjort, siger hun og fortsætter:

- Jeg vil gøre alt for, at der sker nøjagtig det samme igen, understreger underholdningchefen, der tidligere på sæsonen var knapt så tilfreds med den megen opmærksomhed omkring 'Vild med dans'.

Se også: Grådkvalt Sarah: Gid det varede ti uger til

I en tv-debat på 'Go' Morgen Danmark' med Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, beskyldte hun avisen for at snylte på 'Vild med dans'-successen. Men nu har piben fået en anden lyd.

- Jeg har været glad for at kunne hjælpe jer, siger Gitte Madsen.

- Så er vi nogle snyltere?

- Det ved jeg ikke. Jeg er sikker på, at I har solgt nogle gode aviser. Og det er jer velundt.

Se hvad Gitte Madsen siger til årets 'Vild med dans'-drama i klippet herover.

Ekstra Bladets læsere vil gerne se Bubber i næste års 'Vild med dans'. (Polfoto) Kendte Her er næste års Allan Simonsen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere