Bubber fyret: Nyt selvmål fra TV2?

Den folkekære vært er for første gang i 23 år uden kontrakt med TV 2 - har tv-kanalen endnu engang skudt sig selv i foden?

Bubber har ikke længere kontrakt med TV 2. (Foto: Linda Johansen)
Bubber har ikke længere kontrakt med TV 2. (Foto: Linda Johansen)

Først var der Allan-gate - og nu har TV 2 så åbnet op for Bubber-gate.

Tv-stationen har nemlig efter 23 års parløb ikke fornyet kontrakten med Bubber via produktionsselskabet Eyeworks, som han reelt er ansat i.

Se også: Bubber fyret fra TV2

Dermed er det slut med det ellers så populære program 'Danmark ifølge Bubber', som tv-værten over de seneste år har lavet over 80 afsnit af, og hvor det sidste afsnit i rækkefølgen havde knap 640.000 seere.

Tidligere har manden, som, kun de færreste ved, i virkeligheden hedder Niels Christian Meyer, været med i programmer sammen med jernmanden B.S. Christiansen, han har været vært for 'Den store klassefest', og han har lavet populære børneprogrammer som 'Snurre Snups Søndagsklub' og 'Bubbers badekar'.

Men er TV 2 med deres fyring af den 49-årige vært endnu engang ved at score et selvmål i samme størrelsesorden, som da stationen ændrede sms-koderne i 'Vild med dans' for at gøre livet på dansegulvet svære for fodboldlegenden Allan Simonsen?

Ekstra Bladets læsere vil gerne se Bubber i næste års 'Vild med dans'. (Polfoto) Kendte Her er næste års Allan Simonsen

Hvad mener du? Deltag i afstemningnen herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer