TV: Smager egen quiz-medicin: Det er derfor, jeg er vært

Mads Steffensen er vært på DR's nye underholdende quizshow, der har premiere i aften

Mads Steffensen laver ud over 'Kongerigets klogeste' også 'Mads og Monopolet' på P3 og 'Kender du typen' på DR1. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Mads Steffensen laver ud over 'Kongerigets klogeste' også 'Mads og Monopolet' på P3 og 'Kender du typen' på DR1. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Når Danmarks Radio i aften blænder op for deres nye underholdningsshow 'Kongerigets klogeste' er det med Mads Steffensen ved roret.

Den rutinerede radio- og tv-vært skal gennem seks programmer finde frem til den skarpeste hjerne i Danmark.

- Gennem forskellige lege tester vi alle mulige former for intelligens hos de personer, der er med i programmet. Vi prøver dem af i deres intelligens på ord, logik, matematik, paratviden men også på de hemmelige intelligenser som den kropslige, den musikalske og den sociale, fortæller Mads Steffensen til Ekstra Bladet.

Ikke fair
Oplagt er det derfor at teste værtens egen intelligens på forskellige fronter. Og han er heldigvis med på legen....til at starte med.

Men efter et par forkerte svar, synes Mads Steffensen ikke, at Ekstra Bladets lille quiz er så sjov mere.

- Det er heller ikke fair, at du stiller sådan nogle spørgsmål. Jeg er god til andre ting, siger han med et glimt i øjet.

- Men der har du begrundelsen for, hvorfor jeg er vært, griner han.

100.000 på spil
Der er skruet godt op for de underholdende elementer i 'Kongerigets klogeste', hvor der er 100.000 kroner på spil. Når deltagerne skal regne sig frem til et rigtigt svar, så kan det ske via tal fra folk, der kaster sig rundt på scenen i parkour. Og i aften vil et flaske-spillende orkester udfordre deltagernes musikalske evner, mens logikken bliver testet af sirligt konstruerede knudrede spørgsmål.

Se også: Mads & Monopolet bliver til brætspil

Se Mads Steffensen smage sin egen quiz-medicin i klippet herover. Og se ham styre løjerne i 'Kongerigets klogeste' i aften klokken 20.

Danmarks Radio sender endnu en omgang 'Kongerigets klogeste' i morgen søndag. Ellers får programmet fast sendetid lørdag klokken 20.

0 kommentarer
Vis kommentarer