Helt på røven: Amalie har kæmpe skattegæld

'Luksusfælden' udstiller, hvor skidt Amalies økonomi er

Eksperterne er i chok over Amalies økonomi, når hun deltager i 'Luksusfælden'. (Foto: TV3/Heidi Maxmilling)
Eksperterne er i chok over Amalies økonomi, når hun deltager i 'Luksusfælden'. (Foto: TV3/Heidi Maxmilling)

Hun elsker at ligne en million med dyre kjoler, fancy stiletter og lækre tasker. Men når regningen for den ekstravagante livsstil skal betales, ligner Amalie Szigethy mest af en uansvarlig klovn.

Se også: Amalie med i Luksusfælden

For Danmarks ukronede realitydronning har ikke penge til at leve det dyre liv. Det bliver skåret ud i pap og bøjet i neon for hende, når hun dette forår får gennemgået sin skrantende økonomi i to programmer af TV3-successen ’Luksusfælden’.

Det første bliver sendt 8. april, har tv-stationen meddelt.

Se også: Peter: Amalie får mange penge for LuksusfældenSe også: TV: Højdepunkter fra 24 timer i Amalies selskab

Ifølge TV3 får programmets eksperter sig noget af en overraskelse, da de får adgang til Amalies konti. Ikke alene er hendes indkomstniveau forbløffende lavt, men de penge der er, forsvinder hurtigere end Amalie når at sige ’russisk roulette’.

Både de økonomiske eksperter og seerne får indblik i, hvordan Amalies hjerne fungerer, når den fattige tv-personlighed knalder 16.000 kroner af på shopping på en enkelt dag.Amalie elsker at shoppe, og der ryger meget i poserne, når hun går i gang. (Foto: TV3/Heidi Maxmilling)
Amalie elsker at shoppe, og der ryger meget i poserne, når hun går i gang. (Foto: TV3/Heidi Maxmilling)
Se også: Amalie: Så vildt er mit forbrug

I programmet bliver det også afsløret, at Amalie står i gæld til halsen hos SKAT. Det påvirker dog ikke realitystjernen, der oprigtigt mener, at hun har mere brug for alle de penge, hun tjener, end SKAT har. Men på trods af at Amalie ’låner’ af SKAT, kan hun stadig ikke få finanserne til at række. Derfor må hun gå tiggergang hos sin familie.

Se hvordan Amalie reagerer, når ’Luksusfælden’s eksperter foreslår Amalie at få et almindeligt arbejde, når hendes økonomi bliver gennemgået i programmet 8. april. Om Amalie selv vil se programmet, er nok tvivlsomt.

Hun befinder sig for tiden i Los Angeles, hvor hun fører sig frem på den røde løber. Ikke just det rette sted at spare penge ... Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra hende.

1 kommentar
Vis kommentarer