Fetterlein: Amalie i Luksusfælden er en joke

- Jeg har formøblet 30 millioner kroner. Hun har formentlig købt tre bluser for meget, lyder det fra Frederik Fetterlein

Frederik Fetterlein er ikke imponeret af at 'Luksusfælden' har valgt Amalie som næste uges hovedperson. (Foto: Sisse Stroyer).
Frederik Fetterlein er ikke imponeret af at 'Luksusfælden' har valgt Amalie som næste uges hovedperson. (Foto: Sisse Stroyer).

I næste uge deltager Amalie Szigethy i TV3's 'Luksusfælden', men realitystjernens optræden imponerer ikke Frederik Fetterlein, der selv har været hovedperson i programmet, hvor hans dårlige økonomi blev lagt til skue for det ganske land:

- De har efterhånden ødelagt konceptet. Med alt mulig respekt for Amalie, så er det lidt en joke, at hun er næste uges hovedperson. Jeg havde formøblet 30 millioner kroner, da jeg deltog. Hun har formentlig købt tre bluser for meget. Det er bare almindelig dumhed. Det er jo ikke at sidde i en luksusfælde.

- Jeg syntes, at dem, der deltager i 'Luksusfælden', skal være nogle, der virkelig har dummet sig og brugt rigtig mange penge. De har efterhånden udvandet konceptet. Nogle af dem der er med i 'Luksusfælden', skal bare skære lidt ned for cigaretforbruget eller købe lidt mindre cola, så kører deres økonomi igen, vurderer Fetterlein, der selv stod ved en økonomisk afgrund, da han deltog i 2012:

Se også: Højdepunkter: 24 timer i hælene på Fetterlein

- Jeg havde tabt en masse penge. Jeg havde brugt alt for mange penge på alt mulig lort. Groft sagt havde jeg opført mig som en tosse, konstaterer den tidligere tennisprof, der vurderer, at han tjente omkring ti millioner kroner gennem karrieren:

- Og så formøblede jeg det tredobbelte. Sådan en som Amalie har formentlig ikke tjent særlig mange penge i sin karriere. Hvad har hun tjent i alt? En million kroner? Der er ikke megen luksus over hende, så kan alle være med i programmet. Men der skal da være noget at tage fat i for eksperterne. I det her tilfælde tror jeg, hun medvirker for at tjene nogle penge - ikke fordi hun har et stort økonomisk problem, lyder meldingen fra Frederik Fetterlein, der var fint tilfreds med sin egen deltagelse:

- Jeg fik nogle gode råd, som jeg kunne bruge til noget. Min medvirken lavede ikke mit liv om, fordi jeg allerede havde indset, at den var helt gal. Men jeg kunne godt bruge nogle af eksperternes råd til at komme videre, forklarer Fetterlein, der i dag har en aftale med sine kreditorer og afdrager på gælden hver måned.

Hos TV3 er man ikke enig i Fetterleins kritik:

Se også: Amalie: Så vildt er mit forbrug

- Generelt set er alle, der har deltaget gennem de sidste syv år, folk, som virkelig har siddet i en luksufælde - og som skylder mange penge væk. Det er korrekt, at vi i 'Luksusfældens' historie ikke har haft en deltager, der har formøblet så mange penge som Frederik Fetterlein. Vi gør det bare ikke op i, om man skylder 30 millioner kroner væk, eller et eller andet mindre beløb til skattevæsenet. Skylder man 150.000 kroner væk, kan man sagtens sidde i en økonomisk kattepine, hvis man samtidig ikke har nogen indtægt, forklarer TV3's pressechef, Søren Hedman, der er godt tilfreds med Amalies medvirken i programmet:

Se også: Fetterlein er fallent på 1. klasse

- TV3's seere har elsket at følge Amalie, lige siden hun trådte ind på 'Paradise Hotel'. De er selvfølgelig også interesserede i at, se om hun kan klare sig selv økonomisk. Det er selvfølgelig også interessen, der styrer hvilke deltagere, vi vælger til vores programmer.

Det er tirsdag den 15. april klokken 20.00, at du kan følge Amalies indtog i 'Luksusfælden'.

0 kommentarer
Vis kommentarer