Fetterlein slår Amalie

Frederik Fetterlein havde flere seere, da han var i 'Luksusfælden', end Amalie havde i går

Der var masser, der så med, da Amalie var med i 'Luksusfælden'. Men ikke lige så mange, som da Frederik Fetterlein var med. (Foto: Kenneth Meyer og Rumle Skafte)
Der var masser, der så med, da Amalie var med i 'Luksusfælden'. Men ikke lige så mange, som da Frederik Fetterlein var med. (Foto: Kenneth Meyer og Rumle Skafte)

Den gamle tennisplayboy Frederik Fetterlein har vundet over realitykendisen Amalie Szigethy. Det handler om seertal på 'Luksusfælden'. Begge kendte har deltaget i gældsprogrammet - Fetterlein for to år siden og Amalie i går.

Se også: Fetterlein: Amalie i Luksusfælden er en joke

At dømme efter seertallene foretrak danskerne at se Fetterlein blive ristet af de økonomiske eksperter. Han slog alle seertals-rekorder på TV3 - hele 443.000 stillede over på 'Luksusfælden' - da han var med i udsendelsen over to dage i februar 2012.

Se også: Ekspert til Amalie: Du virker fuldstændig sort

I går havde programmet med Amalie 297.000 seere. Alligevel er TV3's pressechef Søren Hedman helt tilfreds:

- Sharen - altså andelen af seere, der så med på programmet - er stort set ens, siger han og henviser til, at Fetterlein i 'Luksusfælden' havde en share på 23,7, mens gårsdagens program om Amalie har en share på 23,4.

Hvilket altså betyder, at 23,4 procent af de danskere, der så tv, mens den 22-årige Amalie fik sin økonomi endevendt, valgte at se 'Luksusfælden'.

- Fetterlein blev vist tidligere på året, hvor flere ser tv - og han blev vist for et par år siden, hvor danskerne så mere tv på de traditionelle kanaler, siger Søren Hedman.

Normalt har 'Luksusfælden' omkring 200.000 seere.

Amalie har ikke så mange penge, indrømmer hun i 'Luksusfælden'. Ofte lever hun på sine venner og families nåde, fortæller hun. (Foto: Kenneth Meyer) Kendte Amalie efter 'Luksusfælden': Lever på nas i USAFetterlein får om en måned folkeregisteradresse i sin tidligere hjemby, Monaco. (arkivfoto: Sisse Stroyer/Her & Nu). Kendte Nu flytter Fetterlein til Monaco

Amalie og Fetterlein har begge deltaget i Ekstra Bladets reality-show 'Paparazzi'. Se klip fra programmerne ved at trykke på 'næste' i galleriet herover artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer