Amalie: Gider ikke Luksusfældens revisor

Realityblondinen har fået et gavekort til en revisor, som kan holde styr på hendes finanser - men hun har endnu ikke brugt det

Amalie har efter halvanden måned endnu ikke ringet til den revisor, som hun fik et gavekort til i 'Luksusfælden'. (Foto: Mogens Flindt)
Amalie har efter halvanden måned endnu ikke ringet til den revisor, som hun fik et gavekort til i 'Luksusfælden'. (Foto: Mogens Flindt)

Der er ikke meget, der hænger sammen i Amalie Szigethys økonomi.

Hun bruger ualmindeligt mange penge på tøj, tasker og sko, mens hun i gennemsnit tjener 16.000 kroner om måneden. Og nå ja, så har hun i flere år glemt at betale skat, og derfor skylder realitydivaen nu mere end 160.000 kroner til det danske skattevæsen.

Se også: TV: Amalie: Jeg låner måske af Skat igen

I to afsnit af 'Luksusfælden' har TV3s økonomiske eksperter, Sara Kaae og Jan Swyrtz, forsøgt at få den blonde ordmagikers økonomi tilbage på sporet, men må til sidst indse, at det nok er smartest at give hende et gavekort til en revisor for også at holde reality-finanserne på sporet efter optagelserne er færdige.

- Det er en rigtig god idé for dig, at du får styr på det med skatten, og derfor er det også en rigtig god idé, at du får tilknyttet en revisor. Vi har taget et skridt for dig. Vi har taget kontakt til AP Revisorerne, og de skal ligesom hjælpe dig fremadrettet, siger Jan Swyrtz i slutningen af programmet.

Se også: TV: Amalie: Madpengene skal bruges på tøj

- Det lyder fedt, svarer Amalie, hvorefter Jan Swyrtz faderligt tilføjer:

- Husk nu at ringe til ham med det samme, så du ikke glemmer det!

Men ak...

Se også: Nu sælger Amalie sit tøj

Ekstra Bladet har været i kontakt med AP Revisorerne, og i dag - omkring halvanden måned efter optagelserne sluttede - har Amalie endnu ikke kontaktet dem.

- For at være helt ærlig, så tænker jeg ikke specielt meget mere på min økonomi nu. Altså, jeg ved, hvad der er rigtigt og forkert, og det er dét. Større er mit problem ikke, siger Amalie i 'Luksusfælden'.

Amalie har tidligere oplyst, at hun ikke har nogen kommentarer til sin medvirken i 'Luksusfælden'.

Amalie tjener blot 16.000 kroner om måneden. (Foto: Jakob Jørgensen) Kendte Amalies forgældede verden

0 kommentarer
Vis kommentarer