14-årig Voice-deltager hylder cannabis

Den 14-årige James fra TV2's børneshow delte billeder af sig selv med joint i munden

Trods sin unge alder har den 14-årige sangspire James fra TV2s store talentshow 'Voice Junior' allerede en vis erfaring med cannabis. På drengens Instagram har han lagt talrige billeder af sig selv, hvor han står med en velvoksen joint i munden - bl.a. på Christiania. Han har også lagt små lommefilosofiske hyldestcitater om marihuana op på sin side.

Se også: Voice-coachen Wafande: Jeg er skruk

Ekstra Bladet er blevet kontaktet af forældre til børn, der ser showet, som ruller over skærmen igen i aften. Forældrene synes ikke, det er smart, at den unge sanger lovpriser fjolletobak - når børn samtidig sidder hjemme i stuerne og kigger på hans optræden på tv og måske derefter leder efter hans profil på de sociale medier.

Selv har hverken James eller hans familie nogle kommentarer til sagen.

På TV2 siger 'Vocie'-redaktør Thomas Richardt Strøbech, at stationen ikke kan blande sig i, hvilke private fotos, der ligger på en deltagers private profil.

- Deltageren er med i programmet, fordi han kan synge - og for at synge. Det gør han med stort engagement, og det er det, vi forholder os til, skriver Thomas Richardt Strøbech i en mail til Ekstra Bladet.

Se også: Værten på Voice Junior: Børnene gør mig skruk

- Hvordan passer billederne til det familieprogram, han er en del af?

- Det er da ærgerligt, der ligger sådanne billeder – ikke mindst for deltageren selv.

- Vi har modtaget henvendelser fra forældre, der er bekymrede for at lade deres børn se programmet. Hvad vil du sige til dem?

- Vi håber, at forældre er glade for at se programmet sammen med deres børn og få indsigt i vores deltagere med alle deres forskellige baggrunde.

På TV 2 har vi i forbindelse med programmet oprettet officielle profiler på både instagram, twitter og facebook på #voicedk, som man som familie kan følge, hvis man er interesseret i at lære deltagerne bedre at kende og skrive sammen med andre seere om programmet.

James' coach i programmet er reggaesangeren Wafande, der er vokset op på Christiania. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra ham. Efter Ekstra Bladet kontaktede TV2 om sagen, har James valgt at gøre sin Instagram-profil privat.

Se også: Oh Land: Barnlig superstjerne

0 kommentarer
Vis kommentarer