Big Brother-bommert: Sendte 27.000 kr. til verdens fattigste

Fejl i sms-stemmerne under søndagens Big Brother-finale resulterede i 27.000 kroner i donationer til Folkekirkens Nødhjælp

Nirvana gik glip af i hvert fald 180 stemmer under søndagens Big Brother-finale. (Foto: Mogens Flindt / collage: Ekstra Bladet)
Nirvana gik glip af i hvert fald 180 stemmer under søndagens Big Brother-finale. (Foto: Mogens Flindt / collage: Ekstra Bladet)

Søndagens finale i Big Brother blev en stor succes ... for Folkekirkens Nødhjælp.

Finalen skulle nemlig afgøres med hjælp fra seernes sms-stemmer. Eksempelvis kunne man stemme på deltageren Nirvana ved at sende en sms til 1220 med teksten 'NIR'.

Men grundet den indbyggede stavekontrol i mange smartphones blev 'NIR' rettet til 'MOR'.

Se også: HAHA: Se årets største SMS-bommerter

Og så blev Big Brother-stemmen til seks kroner i stedet forvandlet til en donation til Folkekirkens Nødhjælp på 150 kroner.

Det skete ifølge nødhjælpsorganisationens egen hjemmeside for 180 seere.

Folkekirkens Nødhjælp oprettede sms-indsamlingen 'MOR' i forbindelse med Danmarks Indsamlingen tidligere på året, der i år satte fokus på vores alle sammens favoritkvinde. Ved at sende 'MOR' til 1220 støtter man nødhjælpsarbejde i Zambia, hvor børn og eneforsørgeres muligheder for at skabe et bedre liv er i fokus.

De ufrivilligt generøse stemmeafgivere kan stadig nå at få pengene tilbage, hvis de henvender sig til Folkekirkens Nødhjælp.

Nirvana vandt i øvrigt ikke Big Brother-finalen.

Se også: Big Brother David: En halv million rigereSe også: De største SMS-bommerter nogensinde

0 kommentarer
Vis kommentarer