Stor Go' Morgen-rokade: Her er de nye værter

TV 2 ryster posen godt og grundigt på deres populære morgenflade

Her er det nye morgen-trekløver. (Foto: TV 2)
Her er det nye morgen-trekløver. (Foto: TV 2)

TV 2 oplyser i en pressemeddelelse, at de skifter markant ud på deres morgen-tv-flade, hvor de har hyret Puk Elgård, Stéphanie Surrugue og Morten Ankerdal til at passe 'Go' Morgen Danmark'-butikken efter sommerferien.

De tre er nemlig alle nye værter på Danmarks store morgenprogram Go’ morgen Danmark, som hver morgen samler cirka 600.000 forskellige danskere om livsstilsindslag, debat, kultur, nyheder og vejrudsigt.

- ’Go’ morgen Danmark’ er et fantastisk TV 2-program, som i den helt rigtige og hyggelige stemning giver danskerne oplysning, inspiration, gode råd og humor. Vores nye værter skal være med til at løfte Go’ morgen Danmark til nye højder og sætte fokus på aktualitet, relevans og substans. Vi vil klæde danskerne endnu bedre på til den dag, de så småt er gået i gang med, når de følger Go’ morgen Danmark, siger TV 2's kanalchef, Lotte Lindegaard.

Se også: Morgenfrisk vært stopper

Fra morgen til aften
Morgenvært Lisbeth Østergaard bliver fra efteråret med på værtsholdet, der siger Go’ aften Danmark til seerne. 'Go Morgen-vært'-Danmark-vært Katrine Hertz Mortensen vil efter eget ønske gerne bruge sine faglige evner også bag kameraet. Hun vil derfor fremover fungere som både redaktør og vært på forskellige produktioner.

Se også: TV 2 fylder år: Sådan fejrede værterne deres egen 25-års fødselsdag

Smutter fra DR
Fornyelsen af ’Go’ morgen Danmark’ sker både på hverdage og i weekender, og på lørdage og søndage får Puk Elgård en nøglerolle, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

- Jeg elsker weekender og den stemning og de gøremål, der optager os i weekenderne. Efter mange gode år hos DR er jobbet på ’Go’ morgen Danmark’ det helt rigtige for mig og for min familierytme samtidig med, at jeg bliver mødt af nye og spændende udfordringer på det arbejdsmæssige område, siger Puk Elgård til TV 2.

Se også: Line Baun: Mit pinligste TV 2-øjeblik var det med aben

Vil købe tre vækkeure
Stéphanie Surrugue kommer til ’Go’ morgen Danmark’ fra ’Kulturen på NEWS’, som hun har været med til at skabe og udvikle som vært og redaktionschef. Programmet er hædret med TV Prisen, og det samme er Surrugue, der netop nu deltager i TV 2s dækning af verdens største cykelløb, Tour de France.

- Jeg glæder mig til at sige 'Go’ morgen' til danskerne med dagens første og bedste historier. ’Go’ morgen Danmark’ har på snart 20. år været danskernes foretrukne morgenvækning, og jeg ser frem til at bidrage med masser af humør og engagement og med min egen journalistiske baggrund i både nyheder, kultur og udlandsstoffet. At jeg så kommer til at skulle investere i to-tre vækkeure, dét er en anden sag, siger Stéphanie Surrugue, der i første omgang har seks måneders orlov fra TV 2 NEWS.

Mange nye kultur-værter
’Kulturen på NEWS’ vil i efteråret ikke få én ny vært – men derimod mange nye værter. Adskillige gæsteværter – fra både TV 2 og fra kulturens verden - vil deltage både i tilrettelæggelsen og i præsentationen af i ’Kulturen på NEWS’.

- Det vil øge både mangfoldigheden og spændingen i udsendelserne, siger kanalchef for TV 2 NEWS, Mikkel Hertz.

0 kommentarer
Vis kommentarer