Danske Anja vandt The Voice i Australien

Den 18-årige high school-pige blev trænet og støttet af Will.i.am

Det 18-årige stortalent, Anja Nissen spås en stor karriere i Australien. Foto: PR
Det 18-årige stortalent, Anja Nissen spås en stor karriere i Australien. Foto: PR

Godt nok er Anja Nissen født i Australien, men begge hendes forældre er danske og hendes søster, Pia, bor med sin Johan i København, og nu har den 18-årige high school-pige vundet The Voice 2014 i Australien.

Lyt til hendes audition-sang

Det blev den navnkundige Will.i.am, der trænede, støttede og fulgte det unge stortalent til døren, men Anja havde faktisk frit valg på alle hylder, da hun til sin audition sparkede benene væk under både publikum og de fire coach.

Både Kylie og Ricky

Kylie Minogue lagde ikke skjul på, at hun meget gerne så den unge blondine med de danske aner på sit hold, og det samme sagde Ricky Martin og Joel Madden. Men det blev altså Will.i.am, der løb med den smukke stemme.

- Will.i.am. repræsenterer ligesom hele pakken, forklarede Anja efterfølgende, og alt tyder jo på, at den unge pige så rigtigt. I hvert fald kan hun nu se frem til en seriøs promovering Down Under.

Anja Nissens mor emigrerede til Australien med sine forældre, da hun var 11 år. Mange år senere mødte hun så sin danske mand, der var emigreret som 22-årig. Parret grundlagde en farm i Blue Mountains, så Anja og hendes søster Pia er vokset op i landlige omgivelser.

Blod på tanden

Det har ikke afholdt Anja fra at synge hele livet. Af hendes cv fremgår det, at hun har sunget, siden hun var spæd - nærmest, og at hun virkelig fik blod på tanden, da hun som 12-årig deltog i Australia's Got Talent.

Hendes stemme har en fylde, som gør, at folk ofte tror, at hun er meget mere moden. Det kunne skyldes, at hun har lyttet meget til sine store forbilleder: Patti Labelle, Aretha Franklin, Celine Dion and Mariah Carey.

Privat elsker den unge dame at være sammen med dyr, begive sig ud i naturen samt at køre motorcykel.

Ifølge Anja selv har et af de absolutte højdepunkter i hendes liv været, at hun fik lov til at synge for kronprinsesse Mary. De to blev efterfølgende enige om, at dansk er et svært sprog, for selv om Anja forstår dansk, taler hun det ikke helt så godt som engelsk.

Lyt til hendes audition-sang

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere