Robinson-joker skaber ild og panik

Sidste år røg han ud som den første - nu får han chancen igen

Robinson-værten sætter i aften problembarnet Behrad ind i Robinson Ekspeditionen som joker.(Foto: Lotta Lemche)
Robinson-værten sætter i aften problembarnet Behrad ind i Robinson Ekspeditionen som joker.(Foto: Lotta Lemche)

Da Behrad Moini sidste år deltog i Robinson Ekspeditionen havde han forberedt sig til sin deltagelse i 13 år - blandt andet ved at se samtlige afsnit af 'Survivor', den amerikanske udgave af realitykonceptet. Han havde desuden taget otte kilo på i bestræbelserne på, at kunne udholde sulten på årets ekspedition og læst et hav af bøger om overlevelsesteknikker.

Men han røg ud af ekspeditionen ved det allerførste ø-råd med et hav af stemmer. Ingen kunne døje den selvoptagede Behrad, der råbte og skreg og troede, at han var en Guds gave til Robinson Ekspeditionen.

Se også: Efter Robinson-exit: Ikke vant til janteloven

Se også: Robinson-Behrad: De andre var på badeferie

Behrad er i Danmark direktør for sit eget selskab, der importerer højteknologisk lys.(Foto: Mogens Flindt)
Behrad er i Danmark direktør for sit eget selskab, der importerer højteknologisk lys.(Foto: Mogens Flindt)
 

Behrad kommer ind som en præmie
Men nu får Behrad chancen igen. Han bliver nemlig i aften kastet ind i Robinson Ekspeditionen som joker. Og han er oven i købet en af præmierne efter dagens dyst.

I aften blev det hold Syd, der får glæde af Behrad eller måske det modsatte. Den danske direktør har imidlertid brugt et helt år på at forberede sig på ikke at gentage de fejl, som han gjorde sidste år. Og  han indrømmer selv, at det især gik galt med hans sociale kompetencer.

Se også: Eksklusivt Robinson-klip: Se mig, jeg kan lave bål

Ild og stegte bananer
Men Behrad overrasker dog alt og alle, da han i løbet af kort tid får lavet ild for Hold Syd. Noget som Lasse Friis ellers har forsøgt på i fire dage uden held. Og det er endnu mere ydmygende for Friis, da hans kæreste til kameraet siger:

- Det er dejligt at få ild, og det er dejligt at få en mand på holdet.

Behrad lærer også de sultne deltagere på Hold Syd at stege umodne bananer, så de for første gang i flere dage får noget at spise.

Behrad bliver i aftenens Robinson blandt andet kaldt selvoptaget og bedrevidende. Det blev han også kaldt sidste år.(Foto: Mogens Flindt)
Behrad bliver i aftenens Robinson blandt andet kaldt selvoptaget og bedrevidende. Det blev han også kaldt sidste år.(Foto: Mogens Flindt)
 

Behrads spændende skæbne
Spørgsmålet er så, om succesen stiger Behrad til hovedet.

Den selvoptagede Behrad ved udmærket godt, at hans røv er i fare i aftenens ø-råd, fordi han er kommet ind som ny joker i ekspeditionen. Derfor laver han en falsk talisman for at skræmme de andre deltagere fra at stemme på ham.

Før en af dagens vigtigste konkurrencer siger han også, at han kan svømme 10 gange hurtigere end alle de andre deltagere.

Det bliver spændende at se, om Behrads røv bliver reddet af hans falske talisman, eller om han i virkeligheden svømmer 10 gange langsommere end alle de andre Robinson-deltagere.

Og vigtigst af alt, om Behrad ryger på røv og albuer ud af Robinson Ekspeditionen, selv om han er helvedes god til at lave ild. Eller om han klarer skærerne i år.

Se Robinson Ekspeditionen i aften på TV3 kl. 20.00

     

1 af 3 Behrad bliver i aftenens Robinson blandt andet kaldt selvoptaget og bedrevidende. Det blev han også kaldt sidste år.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Behrad er i Danmark direktør for sit eget selskab, der importerer højteknologisk lys.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Robinson-værten sætter i aften problembarnet Behrad ind i Robinson Ekspeditionen som joker.(Foto: Lotta Lemche)
0 kommentarer
Vis kommentarer