Paprika Steen i Vild med dans-ulykke

Trods Team Kessler-træning kom hun galt af sted, da trailer til danseprogrammet skulle optages

Top-tunet hos Team Kessler og klar til 'Vild med dans': Paprika Steen og Mads Vad. Foto: Mogens Flindt
Top-tunet hos Team Kessler og klar til 'Vild med dans': Paprika Steen og Mads Vad. Foto: Mogens Flindt

Se også: Se de sexede Vild med dans-piger

Dans er i Paprika Steens øjne en elitesport, og elitesportsudøvere kan komme til skade. Det måtte den kendte skuespiller erkende, da traileren til TV2’s populære danseprogram skulle optages i en stort studie i den gamle TV-by i Søborg.

Pludselig levede Gyngemosen op til sin navn, for et par gulvbrædder gyngede og var ikke lagt ordentligt fast, og det kom til at gøre ondt på Mads Vads ’Vild med dans’-partner.

Gå på forfod

- Jeg vrikkede om og forstuvede min lilletå og den ene side af foden. Det har gjort ret ond, men det er meget bedre nu. Min fod er stadig øm, men jeg er omgivet af gode folk, der træner mig fornuftigt, så det bliver godt igen. 

Paprika fortæller, at hun i begyndelsen kun kunne gå og danse på forfoden.

- Mads holder meget øje med min fod, så vi skåner den dårlige siden af foden mest muligt, forklarer hun.

Den snart 50-årige singlepige (med de pæne ben, som Mads Vad siger) har eller længe før ’Vild med dans’-kontrakten kom banen, gjort en masse for at optimere sin fysik og smidighed.

Under opsyn af Mikkel Kesslers agent Allan Back har hun i flere måneder trænet hos Team Kessler, og det er jo nok forklaringen på, at hun fremstår toptunet og flot.

Kortlægge kroppen

- Jeg ville rigtig gerne udvikle min krop. Sådan en damekrop holder jo ikke sig selv, så jeg begyndte hos Team Kessler for at få min krop kortlagt. Det har været en hård tur med både crossfit og boksning, fortæller hun.

Sidste års ’Vild med dans’-vinder Mads Vad er da også rimeligt begejstret for sin partners kondition. 

- Paprika er seriøs og meget fokuseret på dansen. Derfor gør vi fine fremskridt i den chacha, vil skal lægge ud med, fortæller han.

- Jeg er nødt til at være fokuseret, for jeg kan ikke multitaske, og lige nu vil jeg bare lære at danse, griner Paprika.

Se også: Vild med druk: Danserne drikker igennem

Se også: Vild med dans-finale rykker til Jylland

0 kommentarer
Vis kommentarer