13-årig pige imponerer dommerne

Sophie på 13 går videre i Voice Junior - men får hun sin heltinde Oh Land som Coach?

- Jeg er mest vild med Oh Land. Det er hende, jeg lytter mest til. Jeg vil gerne gøre mange af de ting, hun har gjort, når jeg selv bliver stor, fortæller den kun 13-årige Sophie, før hun i aften skal synge sin sang 'As Long As You Love Me' i det første afsnit af en ny omgang Voice Junior. Og Sophie peger selvfølgelig på Oh Land som sin foretrukne coach.

Allerede efter få toner af sengen trykker både Wafande og Joey Moe på knappen og vender sig om i stolene. Og de er ellevilde med den unge Sophie. Men hvad sker der lige med Oh Land. Hun bliver siddende.

Se i aften på TV2 kl. 20.00, om Oh Land vender sig om. Og se hvem Sophie får som coach.

Der er garanti for gåsehud og masser af spænding, når Danmarks unge sangtalenter i alderen 8-14 år atter slår sig løs på scenen i 'Voice – junior'. De tre coaches Joey Moe, Wafande og Oh Land indtager igen de røde stole og sidder klar til at hjælpe børnene med at gøre drømmen til virkelighed.

Store følelser
Mikkel Kryger er vært, og Emilie Päevatalu, som vandt 'Voice – Danmarks største stemme' i 2012, er backstage-vært. Sammen vil de guide seerne igennem de flotte musikalske præstationer og de store følelser – både på og bag scenen.

Og der er store følelser involveret, både fra børnenes side og hos coachene. Det kunne man f.eks. opleve i første sæson, da Oh Land i tårer skulle sende et af sine talenter ud af konkurrencen. At børnene ville påvirke dem i så høj grad, kom bag på alle coachene.

TV2 satser på weekend-underholdning
’Voice – junior’ er endnu et led i TV 2s stærke satsning på weekendunderholdning. ’Vild med dans’ og ’Breinholt & Venner’ er på skærmen fredag aften, mens ’Toppen af poppen’ er TV 2s populære tilbud til seerne søndag kl. 20.00.

0 kommentarer
Vis kommentarer