'Badehotellet'-stjerne skal være med i 'Vild med dans'

34-årige Neel Rønholt skal på dansegulvet til efteråret

Neel Rønholt skal være med i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
Neel Rønholt skal være med i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt

Skuespilleren Neel Rønholt, der blandt andet er kendt for sin rolle som Sibylle i TV2's hitserie 'Badehotellet', er deltager i den kommende sæson af 'Vild med dans'.

Det skriver TV2.

- Jeg er meget spændt, men jeg er ikke længere lige så bange, som jeg var i starten. Nu er det primært en god nervøsitet, siger skuespilleren til TV2.

Se også: Bjerrehuus i 'Vild med dans'

Den 34-årige Rønholt fortæller samtidig, at hun glæder sig til at møde sin kommende dansepartner, selvom der også stadig skal være tid til tv-indspilninger i efteråret.

- Det der makkerskab, der måske opstår, glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg føler, jeg er et sted i mit liv, hvor jeg er meget åben. Jeg hviler i, hvem jeg er, og hvad jeg kan og ikke kan, og det er forhåbentlig et godt udgangspunkt, siger hun til TV2.

Neel Rønholt tilslutter sig dermed en stjerneparade af danske kendte, der også deltager i årets udgave af den populære dansekonkurrence.

Deltagerlisten tæller blandt andet sangeren Coco O., den tidligere verdensmester i boksning Mikkel Kessler og forretningskvinden Birgit Aaby.

Se også: 'Vild med dans'-darling i sorg: Søster ramt af kræft

1 af 2 
2 af 2 Neel Rønholt skal være med i 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
41 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere