Bagedysten: Lines store brøler

Det så du ikke på tv: Derfor gik det galt for Line og Snehvide-kagen

Line forklarer sin fejl med, at hun manglede overblikket og var ved at være kørt træt i kagekonkurrencen. (Foto: DR/Sanne Christophersen)
Line forklarer sin fejl med, at hun manglede overblikket og var ved at være kørt træt i kagekonkurrencen. (Foto: DR/Sanne Christophersen)

Aftenens afsnit af ’Den store bagedyst’ blev det sidste for 27-årige Line Kilsgaard. Dommerne var ikke imponeret af hendes kage-fortolkning af eventyret om Snehvide og sendte bageren fra Aalborg hjem.

- Når man laver en bog, skal det ligne en bog, kritiserede dommer Mette Blomsterberg Lines mesterværk, der skulle forestille en eventyrbog.

Seerne kunne følge Lines anstrengelser med en creme, der skilte, men hvad de ikke fik med, var hendes store brøler. I stedet for at lægge de to kilo marcipan til kagens overtræk i køleskabet, havde hun nemlig lagt klumpen i fryseren.

- Jeg ledte længe efter det marcipan og kunne ikke forstå, hvor det var blevet af, fortæller Line, som til sidst kunne hive en hård klump marcipan ud af fryseren.

Koncentrationen var dyb, men Line måtte alligevel sige farvel eft eraftenens afsnit. (Foto: DR/Sanne Christophersen)
Koncentrationen var dyb, men Line måtte alligevel sige farvel eft eraftenens afsnit. (Foto: DR/Sanne Christophersen)
 

- Så stod jeg der med en kagerulle og to kilo marcipan så hårdt som sten. Det hjalp mig overhovedet ikke. Marcipanen var virkelig svær at rulle ud og krakelerede nærmest, siger hun.

Line, der til daglig arbejder som sygeplejerske på Aalborg Universitetshospital, var dog klar til at forlade programmet.

Se også: Skandale i britisk bagedyst: Beskyldt for svindel

- Der var ikke mere benzin tilbage på tanken, min opfindsomhed var ved at ebbe ud. Man skal være kreativ og komme på nye ideer hver uge, og jeg kunne mærke, at luften var ved at gå af ballonen. Det lyder måske mærkeligt, men jeg tror, at nogen af de andre deltagere ville det mere end mig. Jeg har aldrig været det store konkurrencemenneske, forklarer Line.

Hun bager dog stadig og har oplevet stor interesse for sin blog, hvor hun blandt andet deler kageopskrifter. Hendes kæreste gennem 11 år fungerer som en slags manager, når Line skal bage kage ved forskellige arrangementer.

- Han synes også, det er vildt dejligt, at jeg får mulighed for at lave det, jeg elsker, siger Line Kilsgaard.

Se også: Her er kage-stjernens store tragedie

Se også: Efter drabs-afsløring: Bage-Micki får trøst og støtte

Se også: Auguste efter kage-farvel: - Jeg lever af at bage i dag

12 kommentarer
Vis kommentarer