Birgitte: Folk tror, at der skete noget på bryllupsnatten

'Gift ved første blik'-deltageren havde pludselig ikke lyst til at tage med sin nye mand på bryllupsrejse

Martin og Birgitte virkede meget glade for hinanden, da de blev gift. Foto: Nikolai Linares
Martin og Birgitte virkede meget glade for hinanden, da de blev gift. Foto: Nikolai Linares

Hvis du i aftes sad klistret til skærmen og så Martin Asholm og Birgitte Nielsen blive 'Gift ved første blik', så kunne du heller ikke undgå at bemærke, at parret virkede særdeles begejstrede for hinanden.

Hun syntes, at han lignede en filmstjerne, og han var ved at falde bag over at glæde, da han så hende allerførste gang i den vinrøde brudekjole.

Se også: Gift ved første blik-Camilla: - Jeg var chokeret, da jeg så Nicolas

Allerede i bilen på vej fra vielsen til bryllupsfesten kyssede 59-årige Martin Asholm og Birgitte Nielsen på 52 år hinanden adskillige gange. At der var kemi mellem det nygifte par, var der ikke tvivl om.

Men men men! Da programmet sluttede i aftes, og DR teasede for næste uges afsnit af 'Gift ved første blik', sprængtes lidt af en bombe.

Martin Asholm fortalte nemlig lige ind i kameraet, at Birgitte Nielsen havde meddelt ham, at hun ikke ville rejse med på bryllupsrejse.

- Jeg var skuffet og undrende og frustreret. For Birgitte var dejlig. Men det var så kort et forløb, at jeg ikke havde følelser i klemme endnu, fortæller Martin Asholm til BilledBladet.

Se også: Gift ved første blik-par droppede premiere-fest

- Folk sidder nok derude og tror, det var på grund af noget, der skete på bryllupsnatten. Men faktisk skete der ikke noget. Vi snakkede, til vi faldt i søvn, og så kyssede vi først hinanden om morgenen igen, siger Birgitte Nielsen til ugebladet.

Ifølge BilledBladet var det først dagen efter brylluppet, at Birgitte Nielsen fandt ud af, hvor stort skellet mellem hende og Martin er, og det fik hende til at sætte bremsen i.

Se om Birgitte Nielsen alligevel lader sig overtale til at rejse på bryllupsrejse i Venedig med Martin Asholm i næste uges afsnit af ’Gift ved første blik’.

Se også: Camilla ville giftes med en fremmed på tv: - Mine forældre var ikke med på den

103 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere