Blachman: Jeg er toperigeret

'X Factors' første liveshow er netop skudt i gang, og Blachman er allerede 'toperigeret'

Eva Harlou har netop starten X Factors første liveshow. (Foto: Mogens Flindt)
Eva Harlou har netop starten X Factors første liveshow. (Foto: Mogens Flindt)

Niveauet er ifølge alle tre dommere helt i top. Og det lægger stort pres på de seks solister og tre grupper, der netop skal optræde for de tre dommere og over en million danske seere.

Det føles som om, jeg var her i fredags, ikke som om det er så lang tid siden. Men det er et helt sindssygt og vanvittigt niveau, vi har i år, siger Lina Rafn umiddelbart efter, hun har sat sig i dommerstolen mellem Thomas Blachman og Remee.

ManBand har ikke fortrudt, at de stillede op i 'X Factor'. De har haft job hver weekend, siden de røg ud af programmet. (Foto: Henrik Hildebrandt) Danske kendte Husker du ManBand? Her er de i dag

Og Blachman er helt enig i, at niveauet er højt på trods af, at han havde en del udfordringer med at finde talent nok i sin gruppe-kategori.

- Det er et sindssygt højt niveau. Det må man sige. I har jo også fået nogle gode deltagere. I har nogle sindssygt gode sangere, siger Blachman til Remee og Lina Rafn og tilføjer kækt:

- Det har jeg også. Jeg er toperigeret.

DR's underholdningschef Jan Lagermand Lunde er i ekstase over, at DR i år tilbyder en attraktiv præmie til den vindende deltager. (Foto: Anthon Unger) TV Vild præmie til årets X Factor-vinder

TV Ærlig X Factor-deltager: Jeg kommer fra ret dårlige kår

0 kommentarer
Vis kommentarer