Blomsterberg om exit: Jeg har grædt mine tårer

Tidligere vært i 'Den store bagedyst, Mette Blomsterberg, satte i Aftenshowet ord på, hvor hårdt det har været at sige farvel

Mette Blomsterberg i et af hendes mange lykkelige kage-momenter. Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Mette Blomsterberg i et af hendes mange lykkelige kage-momenter. Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Beskeden var klar: Det har ikke været let.

I torsdagens udgave af DR's Aftenshowet løftede Mette Blomsterberg sløret for, hvor hårdt det har været at sige farvel som vært i succes-programmet 'Den store Bagedyst'.

- Jeg kommer til at savne det hele. Rub og stub. Jeg har virkelig tænkt over det her. Det er jeg nødt til at sige. Jeg har også grædt mine tårer, sagde Mette Blomster i Aftenshowet og føjede:

- Og heldigvis. For man skal ikke først gå fra en kæreste, når man tænker, at det er bedst at skyde ham. Det er vigtigt for mig at gå med hjertet i behold.

Se også: Chokmelding fra Blomsterberg - stopper i Bagedysten

Vil lave mere 'mig'
Selv om Blomsterberg tidligere og i aftenens udgave af Aftenshowet har gjort det klart, at hun har brug for at få noget pusterum og samle kræfter efter seks sæsoner med 'Den store bagedyst', bebuder hun, at hun vil fortsætte med at lave fjernsyn.

Men det skal være i et andet format.

- Jeg drømmer om at blive i den her farlige branche, vi lever i. Jeg vil gerne lave mere tv. Men jeg savner at dele ud af min faglighed, så det ikke kun er i råd og vejledning, lød det.

Lufter samarbejde med Price
Hen mod slutningen af interviewet luftede Blomster mere konkrete ideer. Særligt med henblik på en vis mandlig kendis-kok.

- Jeg vil faktisk godt krydre med det salte. Jeg har fået lov til at lege lidt med James Price, og én ting er, at vi rent kemisk spænder godt sammen, men noget andet er, at jeg har jo altid har haft mit mad-gen, sagde Mette Blomsterberg i Aftenshowet torsdag.

Se også: Medvært om Blomsterberg-exit: Der blev helt stille…

38 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere