Camilla ville giftes med en fremmed på tv: - Mine forældre var ikke med på den

'Gift ved første blik'-deltagerens familie var ikke klar på det tv-transmitterede kærligheds-koncept

- Jeg kan ikke rigtigt huske så meget fra brylluppet. Det var en ret syret oplevelse. Min far var meget nervøs, så mit fokus var ret meget på ham og på at han ikke måtte falde, siger Mette. Foto: Snowman Production
- Jeg kan ikke rigtigt huske så meget fra brylluppet. Det var en ret syret oplevelse. Min far var meget nervøs, så mit fokus var ret meget på ham og på at han ikke måtte falde, siger Mette. Foto: Snowman Production

Det er ikke omkostningsfrit at være med i DR-datingprogrammet 'Gift ved første blik'. Det ved Camilla, der i aften kan se sig selv blive smedet sammen med en vildt fremmed mand, når hun ser ham for allerførste gang.

- Når man melder sig til sådan et program, skal man være villig til at arbejde for det. Man skal virkelig ville det. Og man skal ikke kun kæmpe med sig selv. Man skal også kæmpe med omverdenen, siger hun til Ekstra Bladet.

Se også: I aften bliver Mette gift med en fremmed

For en ting var, at den 33-årige pædagog ville det. Hendes familie var derimod ikke helt med på ideen, da hun fortalte, at hun var en af de otte singler, der var blevet valgt af DR til den fjerde sæson af 'Gift ved første blik'.

- Mine forældre var ikke med på den. Deres reaktion var 'ej, det skal du bare ikke være med i', da jeg fortalte dem om det, siger Camilla, der tog en tog en lang og alvorlig snak med dem.

- Jeg mener, at man som forældre skal bakke sine børn op, og jeg sagde direkte til dem, at jeg synes, det var skuffende, hvis de ikke ville være der for mig. Det hjalp, for siden har de været der 100 procent igennem det hele, siger hun.

Se også: Nygifte Mette om bryllupsnatten: - Det var ret naturligt

- Men så var der lige min lillebror...., siger Camilla og fortæller, at han heller ikke var forelsket i tanken om, at hans søster skulle giftes med en fremmed.

- Og så faldt brylluppet på hans 30 års fødselsdag. Så den skulle vi lige i gennem også, siger hun.

Camilla havde været single i godt tre år, da hun tog chancen og meldte sig til det, der med DR-ord hedder et kærlighedseksperiment - på konkurrerende kanaler ville man nok kalde det for et realityprogram.

De havde de store smil fremme på bryllupsdagen, men allerede på bryllupsrejsen gik det galt mellem Ulrik og Ane. Foto Jakob Mydtskov Kendte Sådan er det gået parrene fra 'Gift ved første blik'

- Jeg havde prøvet Tinder, blind-dates og at finde en kæreste i byen. Men jeg blev mødt af et 'du er sød, men jeg er ikke klar til et forhold lige nu', og det var jeg bare. Jeg var så klar til at møde den eneste ene, siger Camilla, der derfor var parat til at lægge sin kærlighedsskæbne i hænderne på 'Gift ved første blik's hold af eksperter, der består af et panel af psykologer, sexologer, parterapeuter og en antropolog.

Ud over at finde drømmemanden, har Camilla også et stort ønske om at stifte familie, også det drev hende til at prøve lykken i 'Gift ved første blik'.

- Jeg vil rigtig gerne leve i et fast forhold, og jeg vil rigtig gerne have børn. Flere børn, fortæller Camilla, som også har leget med tanken om at blive enlig mor, hvis 'Gift ved første blik'-eksperimentet ikke lykkes.

Det er i aften klokken 20.45, at Camilla ser sin ægtemand - og måske drømmemand - for første gang, når DR viser 'Gift ved første blik'.

  Se også: Gift ved første blik: Derfor kyssede vi ikke

Se også: Gift ved første blik-par droppede premiere-fest

Se også: Nygifte Mette om bryllupsnatten: - Det var ret naturligt

 

 

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!