Citybois bliver stalket

De kvindelige fans er vilde med bydrengene

For 14 dage siden vandt Citybois mange pigehjerter ved at optræde i hvide, våde t-shirts. (Foto: Mogens Flindt)
For 14 dage siden vandt Citybois mange pigehjerter ved at optræde i hvide, våde t-shirts. (Foto: Mogens Flindt)

Der er massiv opmærksomhed omkring Anthon og Thor i disse 'X Factor'-dage. De to Gentofte-drenge er det absolut mest populære indslag fredag aften, og de har svært ved at gå i fred på gaden.

- Vi bliver stoppet rigtig mange gange, men det har vi ikke noget imod, siger 16-årige Anthon, der er smigret over den store interesse fra Citybois’ fans. Men nogle gange kammer opmærksomheden fra især de unge piger dog over.

- Nogle piger har løbet rundt på min vej og råbt Citybois, og de har ringet til min mormor for at spørge efter mit nummer. De kan deres tricks, fortæller Anthon med et smil.

- Hvordan har du det med at blive stalket?

- Det er både fedt og lidt ubehageligt på samme tid, men det er fansne, der holder os oppe og med i programmet, fortæller Anthon, der sikkert til mange af pigernes store lettelse kan fortælle, at hverken hans eller Thors status som singler er ændret.

Flest fans nogensinde
For 14 dage siden tonede de to fyre frem i våd, hvid t-shirt og eliminerede al modstand omkring sig. Sidste fredag optrådte bydrengene i bomberjakker og tilbagestrøget hår og fik endnu flere fans på Facebook. Næsten 50.000 har efter blot tre uger med liveshows liket 9.-klasses drengene. Det er den største sociale medier-succes for nogen deltager i ’X Factor’ nogensinde. Til sammenligning havde Wasteland flest Facebook-fans i 2013. Godt 12.000 havde liket drenge-kvartetten på Facebook inden de optrådte til finalen i Herning.

- Det er nice, men sidste år røg ham med flest likes ud som nummer to, så vi er ikke sikre på noget, siger Anthon, der dog mener at have et es oppe i ærmet til i aften.

- Aftenens sang bliver anderledes på en fed måde. Vi springer ud i noget nyt, hvor man ser mere af vores musikalitet, siger Anthon, der sammen med Thor synger ’Lørdag aften’ af en af duoens store idoler Ukendt Kunstner.

Thor og Anthon går i 9. klasse og er bedstevenner. Og deres berømte udtryk 'damejagt' er for alvor ved at blive til virkelighed. (Foto: Mogens Flindt) TV - 21. feb. 2015 - kl. 06:55 Rejser langvejs fra: Pigerne VILDE med Citybois

Du kan følge 'X Factor' på ekstrabladet.dk i aften og på EBflash snapchat og EBflash Instagram.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere