Citybois får hjælp fra superfans

200 sedler er blevet delt ud af to hardcore Citybois-fans. Mon det gavner de to drenge i aften?

Citybois er strøget gennem konkurrencen. I aften bliver det afgjort, om de får lov at komme med i finalen. (Foto: Mogens Flindt)
Citybois er strøget gennem konkurrencen. I aften bliver det afgjort, om de får lov at komme med i finalen. (Foto: Mogens Flindt)

'X Factor' er netop blevet skudt i gang, og der står allerede inkarnerede Citybois-fans ude foran DR Byen, der håber på en autograf efter showet.

De to unge drenge har ikke stået i farezonen en eneste gang i denne sæson af 'X Factor'. Og det er helt tydeligt, at de har voldsom opbakning fra en stor fanskare.

Det beviser to unge piger, der har været rundt i Holbæk med flyers for at minde folk om, at de skal sætte deres stemme på de to unge fyre fra Gentofte.

'Dejligeste drenge!!! vi har nu delt 200 flyers ud i Holbæk, omkring at ALLE skal stemme CIT til 1212! Vi håber inderligt meget at i vinder, så vi har derfor gjort vores allerbedste i den sag!
Vi elsker jer! 
Kys fra de største Citybabes,' skriver de to piger på Citybois' Facebook-side.

I aften er det kun seerne, der kan bestemme, hvem der skal videre til finalen, og hvem der skal ud. Om det bliver Citybois kan du se i 'X Factor'-semifinalen, der er i gang på DR1 lige nu.

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!