Citybois-Thor om ulykken: Jeg besvimede

Et gokart-uheld betød to dages ufrivillig pause for Citybois, og det bekymrede tidligere på ugen drengene

Anthon må give den ekstra gas ved fredagens semifinale. Thor er stadig mærket af den ulykke han var ude for i sidste weekend. (Foto: Mogens Flindt)
Anthon må give den ekstra gas ved fredagens semifinale. Thor er stadig mærket af den ulykke han var ude for i sidste weekend. (Foto: Mogens Flindt)

Der gik et sus igennem de sociale medier og flere pigehjerter, da det torsdag kom frem, at Thor fra 'X Factor'-gruppen Citybois, søndag havde været i en gokart ulykke.

Flere fans var hurtigt ude og ønske Gentofte-drengen god bedring, selvom ingen helt vidste, hvad der var sket. Nu fortæller Thor selv, hvad der gik galt.

- Jeg var ude og køre gokart med et par venner, og da vi havde kørt et par runder faldt mit halstørklæde ned i baghjulet, og så strammede det til om halsen. Jeg besvimede hurtigt, så kan jeg ikke huske mere derfra, siger Thor til Newspaq.

Forhåbentlig når Thor at blive rask til showet. Foto: Anthon Unger TV - 18. mar. 2015 - kl. 15:31 X Factor-Thor i ulykke før semifinalen

Han understreger, at der ikke skete noget alvorligt med ham, selvom han stadig har lidt ondt.

- Jeg fik et kæmpe chok, men jeg blev lettet, da jeg fandt ud af, at det kunne være endt meget værre. Så det var godt, at der ikke skete mere, siger han.

Den uheldige episode betød, at Thor måtte tage nogle hviledage, hvor gruppen derfor ikke kunne øve på de to sange, som de fredag skal optræde med på 'X Factor'-scenen.

'Bydrengene' fortæller om deres drømmepige. (Foto: Julie Sørensen)

Og det skabte lidt bekymring, fortæller Anthon, som i starten var bange for, at de to dages pause ville sætte den populære duo bagud. Der er dog helt styr på teksterne nu, forsikrer han.

Også Thor er optimistisk på gruppens vegne.

- Når nu konkurrencen er så hård, så handler det jo om at være så godt forberedt som muligt, så det betyder meget. Men vi havde gode prøver i går, og det skal nok blive godt, siger han.

TV - 12. mar. 2015 - kl. 17:37 Citybois: Den slags piger vil vi ha!

Uheldet betyder dog, at Thor skruer ned for dansetrinene til fredagens 'X Factor'.

- Anthon kommer til at spille fandango på scenen, og jeg kommer til at lave lidt mindre bevægelser, griner han.

- Jeg kan bedst lide at gøre det med Thor, men nu må jeg jo gøre det alene, der skal jo være lidt Citybois over det, siger Anthon.

TV - 11. mar. 2015 - kl. 21:02 Citybois afslører: Sådan går det med damejagten

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere