Clinton hjælper 'House of Cards'-stjerne

Den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton fungerer som en slags rådgiver for Kevin Spacey, der spiller præsident i 'House of Cards'

Bill Clinton er som så mange andre vild med serien 'House of Cards'. (Foto: AP)
Bill Clinton er som så mange andre vild med serien 'House of Cards'. (Foto: AP)

Den ene har været amerikansk præsident i virkeligheden, mens den anden blot lader som om i Netflix-serien 'House of Cards'.

Og virkelighedens eks-præsident Bill Clinton fungerer derfor som en slags rådgiver for Kevin Spacey, der spiller præsident Frank Underwood i den populære tv-serie.

Se også: Spacey mere populær end Obama

Det forklarer skuespilleren til magasinet Gotham.

- Han har forklaret mig, at han elsker 'House of Cards', og han fungerer næsten som en særlig rådgiver på serien, siger Spacey.

De to præsidenter har været venner i mange år, og Clinton er da også meget positiv over, hvor realistisk den 55-årige skuespiller opfører sig i sin rolle som præsident.

Kevin Spacey og Michael Kellyi skøn forening. (Foto: AP) Intl. kendte - 9. mar. 2015 - kl. 07:27 House of Cards-stjerne måtte lyve om sin død

- Han fortalte mig, at 99 procent af, hvad jeg gør i serien, er realistisk. Den ene procent, der ikke er realistisk, er, at det er umuligt at få en sundhedsreform igennem så hurtigt, som jeg gør i serien, fortæller han.

'House of Cards' er en enorm kommerciel succes for Netflix, og serien har været med til at redefinere, hvordan folk ser fjernsyn.

Seriens tredje sæson blev lagt ud på den internetbaserede tv-tjeneste den 27. februar i år.

Lars Mikkelsen er med i den nye sæson af successerien 'House Of Cards'. (Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte - 27. feb. 2015 - kl. 10:23 Lars Mikkelsen er sprunget ud som russisk præsident

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!