Comeback-Martin afslører: Blev snydt i 'X Factor'

Han vidste, der kom et kamerahold, men produktionen havde bundet ham en helt anden historie på ærmet

Thomas Blachman kan være svær at imponere. Foto: DR
Thomas Blachman kan være svær at imponere. Foto: DR

Unge Martin fra Lolland er tilbage i ’X Factor’.

Sidste fredag røg han ellers ud af programmet, da Thomas Blachman valgte at eliminere ham i ’five chair challenge’.

I dagens program kunne man se, hvordan Thomas Blachman fortryder valget og drager hele vejen fra København til Lolland for at fortælle det unge sangspire, at han har fortrudt.

- Det var en emotionel rutsjetur. Først blev jeg smidt ud, og jeg var ked af det. Så kom jeg tilbage og skulle forsøge at gå videre til liveshows. Følelsesmæssigt var det hårdt, men jeg blev også glad, da han sagde, at han havde fortrudt. Det viser, at han synes, jeg er noget værd, siger Martin til Ekstra Bladet.

Se også: Girl power i ’X Factor’: - I ejede rummet

Før han kunne komme tilbage, måtte Blachman dog gå bodsgang hos meddommerne Mette Lindberg og Remee, da det krævede, at man bøjede reglerne, så Blachman kunne få seks i stedet for fem deltagere med på bootcamp. Det havde de – heldigvis for Martin – dog ikke noget imod.

Unge Martin fra Lolland prøver at imponere under bootcamp. Foto: DR
Unge Martin fra Lolland prøver at imponere under bootcamp. Foto: DR
 

Hele scenen, hvor Blachman pludselig tropper op på skolen midt i Martins terminsprøve, var sådan set reel nok. Bortset fra at han blev godt og grundigt snydt.

- Alt, man ser, er en førstehåndsreaktion. Jeg vidste godt, at der ville ske noget, men ikke at det var det. Jeg fik at vide, at de skulle filme en video til min auditionspræsentation, da deres intro med mig var forsvundet, og at jeg skulle være klar 12.30, siger Martin, der nåede at blive godt og grundigt irriteret.

- Jeg skyndte mig og blev færdig en halv time før, men jeg måtte ikke forlade salen. Det var irriterende, for det måtte alle de andre, og jeg blev sur, for der var koldt, og jeg var træt af at sidde og lave ingenting. Men så kom Thomas Blachman ind, og det viste sig, at det hele var aftalt med min lærer, griner han.

Se også: Micki vender tilbage til skærmen

At Thomas Blachman pludselig dukkede op og sagde goddag, fik vennerne til at måbe.

- Der var en masse, der kiggede underligt, og mange tog billeder og lavede snapchat-stories med ham, imens de undrede sig over, hvad han ville med mig, siger Martin.

Han erkender gerne, at han følte et pres, da han satte sig ind i bilen og satte kursen mod bootcampen, hvor de andre unge deltagere ventede.

- Ja, det gjorde jeg virkelig. Jeg var allerede blevet smidt ud én gang, så jeg havde noget at bevise. Det er forkert at sige, at der var mere pres på mig end de andre, men jeg kunne ikke stoppe den følelse. Jeg havde konstant en intens følelse af, at jeg skulle vise Blachman og Danmark, at jeg fortjente min plads, forklarer han.

Martin endte med at at gøre så god en figur, at Blachman sendte ham videre til de afgørende Live-shows.

29 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere