Deltager i 'Korpset' afslører: Derfor blev jeg smidt ud

Den 50-årige mand blev en af de fem, som blev smidt ud af instruktørerne i aftenens afsnit. Han mener, at det var det fysiske og ikke alderen, der gjorde han røg

(Foto: Lars E. Andreasen/ TV2)
(Foto: Lars E. Andreasen/ TV2)

Henning Duvander Iversen eller aspirant nummer 30 blev i aften en af de fem, der blev smidt ud af TV2-programmet 'Korpset'.

Den 50-årige klejnsmed fik ellers mange positive ord med på vejen fra de fire tidligere jægersoldater, men efter tre dage besluttede de, at nu var det altså slut for aspirant nummer 30, der måtte forlade programmet.

Nu afslører Henning selv, hvorfor det var, at han røg ud.

- Det var ikke på grund af min alder, men det var på grund af den march, som vi gik i første afsnit. Jeg klarede ikke tidskravene, og selvom jeg gjorde det rigtig godt til de andre prøver, så hang den altså stadig på mig, siger han til Ekstra Bladet.

Han var meget overrasket, da chef-instruktør, Thomas Rathsack, valgte at smide ham på porten.

Privatfoto Plus Rathsack: Så hårdt er det at blive jægersoldat

- Jeg var ked af det. Jeg er virkelig ærgerlig over, at jeg ikke fik trænet at gå i sang, for jeg havde trænet til alt andet. Men der er ingen undskyldning, jeg kunne ikke gå marchen, og derfor måtte jeg ryge, siger han.

Aspirant nummer 30 havde ellers trænet et halvt år op til selve castningen, så han var godt forberedt, hvis han nu blev en af de 30 mænd, der skulle gennem TV 2's forsøg.

- Jeg har gået med vægte i rygsækken, styrketrænet, gået langt og svømmet en del. Men sand havde jeg ikke gået i, og det ryger jeg så på. Men jeg var den, der kunne lave flest armbøjninger også flere end de yngre deltagere, siger han.

Chefinstruktør Thomas Rathsach ønsker ikke at fortælle, hvad baggrunden var for at smide den 50-årige klejnsmed ud af programmet.

- Vi udtaler os ikke om, hvorfor de forskellige deltagere er røget ud, for gør vi det, så åbner vi for Pandoras æske, og så vil alle have en forklaring. Så den holder vi for os selv, men deltagerne skal naturligvis være velkommen til at sige, hvad de har lyst til, siger han til Ekstra Bladet.

Men selvom det blev en kort fornøjelse for Henning Duvander, så har han taget meget med fra oplevelsen.

- Det er det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Og at jeg fik ros af Rathsack, det kan jeg leve på nu og til den dag, hvor jeg ikke er her længere.

Efter aftenens program er der 14 aspiranter tilbage, da programmet startede, var der 30 veltrænede mænd.

19 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere