Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Denne deltager vinder X Factor på Facebook-likes

Hvis X Factor blev afgjort inden liveshows, og gjort op på Facebook-likes, så ville denne deltager løbe med titlen

Se de forskellige deltagere til årets liveshows, før de begynder fredag aften

Fredag aften ruller de første liveshows over skærmen, når DR1 sender 'X-Factor'. Det er her, hvor seernes favoritter går videre, og dommerne vælger, hvem der skal hjem blandt de to deltagere med færrest stemmer.

Indtil videre har vi set deltagerne synge, det bedste de har lært, til X-Factor auditions, 'five-chair challenge' og på bootcamp. I jagten på titlen som vinder af 'X-Factor' 2017 må de ni deltagere kæmpe om danskernes gunst for ikke at forlade programmet før tid. Og allerede nu er danskerne så småt ved at vælge side blandt talenterne.

Se også: Årets første liveshow: Det skal 'X Factor'-deltagerne synge

Hvis man vandt på 'likes'
Hvis 'likes' på Facebook er lig med popularitet, og popularitet er lig med stemmer til liveshows, så har vi allerede nu en vinder af X-Factor før liveshows overhovedet er begyndt. Hver deltager har nemlig fået oprettet en officiel 'X-Factor' profil, og her fremgår det tydeligt, hvilke deltagere der, allerede nu, har vundet et stykke af danskernes hverter. Og hvem der ikke har.

Der er i skrivende stund 1281 'likes' til forskel på den med flest og den med færrest tommelfingre opad.

Den deltager, som flest har vist deres støtte til på Facebook, er den syngende gamer, Morten Nørgaard, der imponerede dommerne med sin fine lyd. Han har lige nu 1601 'likes' på sin officielle 'X-Factor' profil.

Se også: Se billederne: ’X Factor’-Morten har tabt 14 kilo

I den modsatte ende af skalaen skal endnu en deltager fra voksen-kategorien findes. Det er rock-prinsessen Samanta Gomez, der imponerede sin dommer med et cover af Rihannas 'Love On The Brain'. Men selvom hun imponerede Remee, så lader det imidlertid til, at hun endnu ikke har fået danskerne ombord. Samantas antal af Facebook-likes er nemlig det laveste blandt deltagerne - 320 'likes'.

Stærkeste og svageste kategorier
I 'X-Factor' har hver dommer en kategori med tre sangere eller grupper i. Derfor taler man ofte om, at en kategori kan være stærk eller svag, alt afhængig af, hvor gode sangere eller performere den indeholder.

Tidligere har der været rift om 'solister under 23'-kategorien, mens gruppe og 'solister over 23'-kategorien ikke har været i lige så høj kurs blandt dommerne. Men lægger man hver kategoris 'likes' sammen, så er der vendt om og ned på den situation.

Thomas Blachman og hans deltagere i kategorien 'solister under 23'. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO
Thomas Blachman og hans deltagere i kategorien 'solister under 23'. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO

Chili (TV.), Martin og Mia (TH.) samler i alt 1843 'likes' sammen, og er dermed den kategori med mindst medgang på Facebook.

Remee og hans deltagere fra kategorien 'solister over 23'. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO
Remee og hans deltagere fra kategorien 'solister over 23'. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO

Mike (TV.), Samanta og Morten (TH.) ligger lige mellem de to andre kategorier med i alt 2329 'likes'. Det er dog mest af alt på grund af Mortens popularitet på det sociale medie.

Mette Lindberg og hendes deltagere i gruppe-kategorien. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO
Mette Lindberg og hendes deltagere i gruppe-kategorien. Foto: Mogens Flindt/POLFOTO

Ladies with Attitude (forrest TV.), VKation (forrest TH.) og Fyhnen Sisters (bagerst) vinder foreløbigt ræset om danskernes gunst på Facebook med 3125 'likes' i skrivende stund.

Men selvom 'likes' og stemmer til liveshows måske kommer fra samme pose med popularitet, så er intet afgjort endnu. Fredag skal deltagerne nemlig igen synge foran Danmarks befolkning, så spørgsmålet er, hvor sat i sten danskerne er med deres favoritter.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen