Derfor dropper Kevin nyt Magnussen-program

Formel 1-køreren bliver ikke en del af det nye Kanal 5-program om familien Magnussen

Den 8. februar åbner familien Magnussen dørene til familiens liv og hverdag og lukker seerne indenfor til et kig.

Det sker i Kanal 5’s nye dokumentarreportage ’Familien Magnussen’, der handler om Jan Magnussen og hans familie. I første afsnit vises der billeder af Formel 1-køreren Kevin Magnussen, ligesom Jan Magnussen kort fortæller, at han blev far til Kevin som 19-årig og ofte ikke så sønnen i lange perioder grundet sit virke som professionel racerkører. Men meget mere skal man ikke forvente at se til Danmarks Formel 1-juvel.

- Man skal slet ikke forvente noget med Kevin. Hans rejse er en helt anden, og det her er et andet projekt. Det her er ’Familien Magnussen’, som Kevin selvfølgelig også er en del af, men han har som sådan ikke en rolle i programmet. Det er Christina, ungerne og min måde at leve på, der vises frem, siger Jan Magnussen, da Ekstra Bladet møder ham i værkstedet i Roskilde.

Se også: Magnussen springer ud som realitystjerne

Han fortsætter.

- Vi vidste fra starten, at han ikke skulle være en del af det. Han skal koncentrere sig om at blive verdens bedste Formel 1-kører, og jeg tror, at det ville være en afbrydelse for ham. Han er altid mega presset, og når han endelig har lidt frirum, så tager han sig tid til sig selv og kommer væk fra det hele, siger far Magnussen.

 

Jan Magnussen med sin kone og to børn, der nu skal medvirke i en ny serie på Kanal 5. Foto: Mogens Flindt
Jan Magnussen med sin kone og to børn, der nu skal medvirke i en ny serie på Kanal 5. Foto: Mogens Flindt
 

Reportageprogrammet om familien Magnussen har taget to år at optage og er klistret sammen til de fem programmer, det fylder. Her følger man både familien i hjemmet i Roskilde og rundt omkring på verdens racerbaner. Men det bliver altså uden Kevin Magnussen.

- Alt, hvad han laver, bliver pillet fra hinanden for at få en eller anden mening ud af det. Hvis han siger noget, lytter folk efter, hvad han ikke har sagt. Han er en meget stor del af vores liv, men han er bare ikke en del af det her, fastslår Jan Magnussen.

18 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere