Derfor så du ikke Citybois-single i tv

Citybois var inviteret til finalen, men måtte ikke optræde med deres single på direkte tv. Læs her hvorfor

Sådan sagde drengene, da vi talte med dem fredag i Boxen i Herning. (Video: Julie Sørensen)

De to ukronede konger af 'X Factor' røg ud før finalen, men fik helt ekstraordinært lov til at optræde til finalen. Dog kun for de 15.000 fremmødte 'X Factor'-fans.

Alle seerne blev nemlig i første omgang snydt for de to unge fyre fra Gentofte.

Se også: Ingen Citybois-single til tv-seerne

Se også: DR lover: Ingen snyd med Citybois

Ekstra Bladet har spurgt DRs underholdningschef, hvorfor man valgte ikke at lade Citybois komme med i liveudsendelsen på DR1.

- De røg ud af 'X Factor' i sidste uge, og var ikke en del af konkurrencen mere. Det holdt vi egentlig rent og adskilt, fortæller Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

- Men det der har været vigtigt for mig i hvert fald er, at Citybois' optræden blev filmet og ligger på dr.dk/xfactor og i app'en. så alle de fans, der har lyst til at dyrke dem har muligheden for at gå ind og se dem der.

Citybois skabte kaos i BOXEN, da de gik på den røde løber. (Foto: Mogens Flindt) TV - 27. mar. 2015 - kl. 20:36 TV: Citybois skaber kaos i Boxen

Han fortæller også, at han og hans kolleger har diskuteret deres optræden meget inden finalen - og ikke mindst hvor deres optræden skulle ligge i programmet.

- Vi syntes på en eller anden måde, at det var mest klædeligt for programmet, at de ikke var med. Så det var et bevidst valg, siger Jan Lagermand Lundme og tilføjer, at de to drenge fik deres moment i programmet, da de optrådte med de andre live deltagere i et nummer.

Citybois har blandt andet lært Thomas Blachman at insistere på, at ånden skal have en plads i legemet. (Foto: Mogens Flindt) TV - 27. mar. 2015 - kl. 07:38 Blachman: Det har jeg lært af Citybois

 

- Men var det også for, at de ikke skulle 'over-shine' de tre finalister?

- Nej, det synes jeg nu egentlig ikke, de ville gøre. Det kan godt være, deres fans er mere højrøstede, men det, at de røg ud, beviser, at de andre faktisk har flere fans - de råber bare ikke lige så højt.

Anthon og Thor fra Citibois har nu både en fjerdeplads og en pladekontrakt fra 'X Factor'-eventyret. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT - 25. mar. 2015 - kl. 20:04 Nu har Citybois fået pladekontrakt

Men ikke alle havde det på den måde. Lørdag eftermiddag skrev BT nemlig, at Ivarsson, Bang & Neumann, der endte på en tredjeplads, mente, de to drenge fyldte for meget i showet.

- Jeg må indrømme, at jeg synes, det var malplaceret. Især at de havde et helt nummer. Det synes jeg bare ikke var fair på nogen måder, sagde Mathias Neumann til BT.

Se Citybois møde nogle af deres unge fans herunder:

21 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere