Derfor slog Mia og Martin op

Martin og Mia, der fandt sammen under dette års 'X Factor', er ikke længere kærester. Nu fortæller de hvorfor

De to unge var så forelsket engang... (Video: Christian Ørtoft)

Det var den helt store love story ved årets 'X Factor', hvor det unge par Mia Kjær Sørensen fra Hedensted og Martin Prytz fra Lolland blev hovedkulds forelskede i hinanden.

Hun græd som pisket, da han blev stemt ud. Men selvom seerne og dommerne dømte Martin ude, så holdt Mia fast i ham under hele 'X Factor', hvor hun som bekendt sang sig i finalen.

Se også: Chilis krav til 'X Factor'-par: Hold jer fra min seng

Forholdet mellem de unge sangere, der begge havde Thomas Blachman som mentor, holdt hele foråret, men som Ekstra Bladet skrev i går, så er det slut nu.

Ung kærlighed mellem Mia og Martin. Det holdt ikke. Foto: Stine Tidsvilde TV - 8. jun. 2017 - kl. 19:41 Ung X Factor-kærlighed bristet

I en fælles udtalelse til Ekstra Bladet fortæller parret nu, hvorfor kærligheden mellem dem brast.

- Det er rigtigt, at vi ikke længere er kærester. Vi fandt ud af, at afstanden mellem Horsens og Maribo var for stor, men vi er stadig rigtig gode venner, lyder det fra Mia og Martin.

Bruddet mellem dem blev offentliggjort på Facebook, hvor Mia ændrede sin status til 'single'.

Martin har samme humor som min far, siger Mia. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte - 23. feb. 2017 - kl. 23:45 Nyforelsket ’X Factor’-par: - Mine forældre vidste det før mig

Martin har været mere sparsom med oplysninger på sin profil. Han har til gengæld postet et billede af sig selv på en Christiania-cykel med en pige på ladet, som ikke er Mia.

Det var meget følelsesladet for de unge mennesker, da Martin røg ud af 'X Factor*. Foto: Mogens Flindt
Det var meget følelsesladet for de unge mennesker, da Martin røg ud af 'X Factor*. Foto: Mogens Flindt
 

28 kommentarer
Vis kommentarer