Dorph i sit es: Humor og professionalisme

Jes Dorph præsenterede et morsomt fodbold-indslag i Go' Aften Danmark om en nordirsk fodboldspiller, der gerne ville møde Brasilien og Argentina under EM i fodbold

Se interview med Jes Dorph her

Det var ikke til at se på Jes Dorph, at han netop har haft en syv ugers pause fra Go' Aften Danmark. Han leverede sine interviews med indlevelse. professionalisme og humor.

Den garvede studievært lagde ud med en ekstremt morsom historie om den nordirske fodboldspiller Kyle Lafferty, der i et interview med tv, forklarede, at han håbede at komme til at møde enten Brasilien eller Argentina under EM i fodbold. Det fik dog hans holdkammerater til at sige, at der er ingen af de lande, der ligger i Europa.

TV - 13. okt. 2015 - kl. 18:23 Jes Dorph: Jeg er frisk som en havørn

Jes Dorph tilføjede dog, at de fleste fra Nordirland mener, at Kyle Lafferty selvfølgelig gør grin med tv-journalisten med sit noget usædvanlige svar.

Dorph var også på mærkerne i sit indslag omkring Playboy, hvor han startede således:

- Hvem kan forestille sig boller i karry uden boller, eller Leo uden Suzy, eller hvad med Playboy uden nøgne kvinder. Indslaget handlede om, at det verdenskendte amerikanske magasin nu har tænkt sig at udkomme uden nøgne kvinder.

I de øvrige mere seriøse interviews med blandt andre Sonja Richter, klarede Jes Dorph sin opgave til ug. Godt gået Dorph.

Den populære tv-vært Jes Dorph-Petersen kunne gå på vandet, da han startede som nyhedsoplæser, men de sidste år er han blevet hårdt ramt af blandt andet skilsmisse og et stort akoholforbrug (Foto: Thomas Sjørup) Kendte Væk fra skærmen: Jes Dorph i alkohol- behandling

Dorp var frisk som både en fisk og en havørn.(Foto: Kenneth Meyer)
Dorp var frisk som både en fisk og en havørn.(Foto: Kenneth Meyer)
 

 

1 af 2 Dorp var frisk som både en fisk og en havørn.(Foto: Kenneth Meyer)
2 af 2 Jes Dorph i højt humør.(Foto: Kenneth Meyer)