DR om 'Nak & Æd'-dødsfald: Han var ikke presset på arbejdet

Det var ikke arbejdsrelateret, da 'Nak & Æd's erfarne klipper pludselig døde

Jørgen og Nikolaj fra 'Nak & Æd' fortsætter frilufts-løjerne i endnu en sæson. (Fot: DR)
Jørgen og Nikolaj fra 'Nak & Æd' fortsætter frilufts-løjerne i endnu en sæson. (Fot: DR)

Se også: DR-program ramt af dødsfald: Fire udsendelser udskydes

Se også: I aften forsøger 'Nak & Æd' sig med live-tv

I september var der premiere på den sjette sæson af DR-programmet ’Nak & Æd’, der har Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe som værter.

Men kort før den nye sæson af det populære jagt- og madprogram gik i luften, blev produktionen ramt af en tragedie, da programmets klipper, Adam Ross, pludselig fik hjertestop og døde – blot 54 år gammel.

På programmets Facebook-side skriver redaktionen nu, at det helt uventede dødsfald får konsekvenser for ’Nak & Æd’s sendeplaner. Adam Ross var i fuld gang med at klippe optagelserne sammen, da hans helt ukendte hjerteproblemer satte en brat stopper for det arbejde.

Var godt med
'Vi har været meget påvirket af tabet af Adam, som vi alle holdt meget af – og håber at I vil have forståelse for, at vi bliver nødt til at udskyde de sidste 4 afsnit af sæson 6 til starten af det nye år. Så snart vi kender sendedatoerne annoncerer vi dem naturligvis her på Facebook', skriver redaktionen blandt andet.

Selv om det kan være hårdt og stressende at arbejde i tv-branchen, understreges det, at dødsfaldet ikke skyldes arbejdspres.

- Det tragiske dødsfald er ikke arbejdsrelateret. Han havde simpelthen et svagt hjerte, som han ikke vidste noget om. Det har undersøgelserne vist. Alt tyder på, at han er kommet hjem og så bare faldet om. Han var ikke presset på arbejdet - altså ikke mere end vi normalt er. Vi var godt med, siger DR's 'Nak & Æd'-redaktør Anders Roholt til Ekstra Bladet.

Respekt
Hos DR tvivler man på, at seerne kommer til at opdage udskiftningen på 'Nak & Æd'-holdet.

- Vi ville nok godt have kunnet nå det, men når sådan noget sker, så kan man jo ikke bare lige sætte en anden mand ind. Og så er der jo også en almindelig respekt i at fortsætte på en ordentlig måde, siger Anders Roholt og fortsætter:

- Det skete for en måneds tid siden, men vi har det stadig med os og tænker over det. Vi er naturligvis tynget på et personligt plan, men vi skal nu nok komme i land med det hele. Vi laver også en sæson syv, og det skal nok blive fint alt sammen.

11 kommentarer
Vis kommentarer