DR-program ramt af dødsfald: Fire udsendelser udskydes

Fire afsnit af det populære jagt- og madprogram ’Nak & Æd’ er blevet udskudt til næste år

Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe har mistet deres gode ven og klipper Adam Ross. (Foto: DR)
Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe har mistet deres gode ven og klipper Adam Ross. (Foto: DR)

I september var der premiere på den sjette sæson af DR-programmet ’Nak & Æd’, der har Nikolaj Kirk og Jørgen Skouboe som værter.

Men kort før den nye sæson af det populære jagt- og madprogram gik i luften, blev produktionen ramt af en tragedie, da programmets klipper, Adam Ross, pludselig fik hjertestop og døde – blot 54 år gammel.

På programmets Facebook-side skriver redaktionen nu, at det helt uventede dødsfald får konsekvenser for ’Nak & Æd’s sendeplaner. Adam Ross var i fuld gang med at klippe optagelserne sammen, da hans helt ukendte hjerteproblemer satte en brat stopper for det arbejde.

’Vi har været meget påvirket af tabet af Adam, som vi alle holdt meget af – og håber at I vil have forståelse for, at vi bliver nødt til at udskyde de sidste 4 afsnit af sæson 6 til starten af det nye år. Så snart vi kender sendedatoerne annoncerer vi dem naturligvis her på Facebook’, skriver redaktionen blandt andet.

Se også: I aften forsøger 'Nak & Æd' sig med live-tv

’Adam har klippet de seneste sæsoner fra bl.a. Afrika og USA – og nåede langt med den nuværende sæson. Desværre kom han ikke i mål med de sidste 4 afsnit. I Adams ånd har vi besluttet at klippe videre på materialet og vi vil derfor dedikere de resterende afsnit til ham. Det gør vi med hjælp fra vores gamle klipper og medopfinder af Nak & Æd, Marco Møller, som tidligere har klippet sæson 1-4 og som nu vil gøre Adams arbejde færdigt på sæson 6 i samarbejde med redaktionen.

Opslaget på Facebook er underskrevet af hele redaktionen med en særlige hilsen til Adam Ross:

’Frie fugle flyver, tamme længes' og 'Æret være Adams minde', skriver de.

37 kommentarer
Vis kommentarer