DR3-vært sætter livet på spil for åben skærm

Jan Hellesøe fra 'Fuckr med din hjerne' vil udføre livsfarligt stunt live på DR3

Jen Hellesøe er en selvsikker mand, men tør han i sidste ende sætte sit liv på spil? (Foto: DR / Immergut ApS)
Jen Hellesøe er en selvsikker mand, men tør han i sidste ende sætte sit liv på spil? (Foto: DR / Immergut ApS)

Det seneste år har Jan Hellesøe huseret på DR3 i programmet ’Fuckr med din hjerne’, hvor han gang på gang har overrasket seerne med sin verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske teknikker og optiske illusioner. Nu planlægger Hellesøe ifølge en pressemeddelelse fra DR den ultimative test og sætter sit eget liv på højkant.

I programmet ’Fuckr med døden’ følger seerne på live-tv Jan Hellesøe, mens han blandt 100 fremmødte publikummer udvælger en person, som han er 100 procent sikker på, at han kan aflæse så korrekt, at han tør sætte sit eget liv på spil.

Den ultimative test
Når udvælgelsen er sket, vil Jan Hellesøe sætte sig ind i en af tre biler, hvorefter den udvalgte forsøgsperson vil slippe en to tons tung betonklods ned over en tilfældig bil. Hvis Hellesøe har valgt den rigtige person, så slipper han uden skrammer.

- Når Jan Hellsøe toner frem på skærmen, er det aldrig til at vide, hvor virkeligheden slutter og illusionen begynder. Sammenblandingen af virkelighed og illusion bliver endnu mere nærværende, når vi på DR3 sender Jans ultimative test live, og jeg er sikker på, at både de fremmødte publikummer og seerne hjemme i stuerne vil blive overraskede over, hvor programmet fører os alle hen, siger redaktør på DR3 Julie Schytte Ralund.

Sms-afstemning
Hele seancen fra den første udvælgelse blandt publikummerne til betonklodsen smadrer en af bilerne vises live på DR3, og seerne skal følge godt med under udvælgelsen, de får nemlig mulighed for via sms-afstemning at stoppe seancen, hvis de ikke tror på, at Hellesøe har fundet den rigtige kandidat.

Programmet vises 1. december klokken 20.30 på DR3.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen