Drama på TV 2 i går – nej, nej, nej det går galt!

Jarl Friis-Mikkelsen måtte storme op på scenen for at fjerne motorsaven

Søren (t.v.) gav prøver på sin kunnen, skabte en løbsk motorsav panik. Foto: TV 2/Jakob Erhbahn
Søren (t.v.) gav prøver på sin kunnen, skabte en løbsk motorsav panik. Foto: TV 2/Jakob Erhbahn

Der var drama for alle pengene, da den tredje sæson af ’Danmark har talent’ blev skudt i gang lørdag aften på TV 2.

På scenen stod deltageren Søren, der med to motorsave ville kreere trækunst. Og dét kunne han. Men da han startede motoren på begge save og stillede den ene fra sig, imens han brugte den anden, var det nær gået galt.

Eller det troede de fire dommere Peter Frödin, Jarl Friis-Mikkelsen, Cecilie Lassen og Nabiha, der kunne se den tændte motorsav på gulvet bevæge sig tættere og tættere på deltagerens ben.

- Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej – den drejer sig jo, udbrød en chokeret Peter Frödin, imens deltageren Søren var for fokuseret til at opfatte, hvad der var ved at ske.

Maria Rosa (t.v.) og Ulrikke slog fuldstændigt benene væk på de fire dommere. Foto: Lotta Lemche/TV 2 TV - 8. jan. 2017 - kl. 12:06 Kan du genkende den talentfulde pige? Her har du set hende før

Cecilie Lassen lignede en, der var i en tilstand af chok.

- Den drejer sig. Den flytter sig, udbrød hun, inden hun vendte ryggen til og begravede ansigtet i hænderne.

Jarlen løb på scenen
Imens hun forsøgte at skjule sine øjne for det uundgåelige, agerede Jarl Friis-Mikkelsen og stormede op på scenen for at fjerne motorsaven inden, den ramte mandens ben. Her kunne han konstatere, at kæden slet ikke bevægede sig på den tændte maskine.

- Jeg ved ikke noget om motorsave, griner Jarl Friis-Mikkelsen, da Ekstra Bladet får ham i røret til en snak om det dramatiske optrin.

- Reglen er jo, at vi intet må se, før deltageren står på scenen. Og fra hvor vi sad, så det livsfarligt ud, fordi den bevægede sig. Vi kunne ikke se, at kæden ikke kørte rundt. Det kunne publikum heller ikke, forklarer han.

Søren kunne sit kram og gik videre i programmet. Det var motorsaven til højre, der hoppede tættere og tættere på hans ben og skabte panik. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Søren kunne sit kram og gik videre i programmet. Det var motorsaven til højre, der hoppede tættere og tættere på hans ben og skabte panik. Foto: Lotta Lemche/TV 2
 

Skammer sig ikke
Han fortæller, at det derfor var helt oprigtigt, at dommerne blev bange. Sådan noget kan man i øvrigt slet ikke improvisere, forklarer han, og han vil ikke flove sig over, at han stormede mod scenen.

- Det viser jo bare, at man er agtpågivende i en situation, hvor man tror, der er fare på færde. Jeg skammer mig ikke over at have reageret, når vi nu rent faktisk troede, der var en motorsav på vej mod en mands ben, siger han bestemt.

Mia blæste dommerne helt bagover. Foto: DR TV - 6. jan. 2017 - kl. 16:57 Hold øje med hende her: Er hun Danmarks næste sangstjerne?

Det er den tredje sæson af ’Danmark har talent’, og hvis man spørger den garvede tv-mand, så får talentmassen, der viser sig frem i programmet, en tommelfinger op.

- Det vigtigste er jo, at man brænder for noget, man synes, man er god til, og så bliver man bedømt på lige linje med alle de andre. Men jeg tror, at tendensen til at være underholdende er stigende. Folk tør mere, og det skyldes jo nok medier som YouTube, siger han.

Og manden med motorsavene? Han gik videre i programmet.

1 af 2 Jarl Friis-Mikkelsen er dommer på programmet for tredje år i streg. Foto: Jacob Erhbahn.
2 af 2 Søren (t.v.) gav prøver på sin kunnen, skabte en løbsk motorsav panik. Foto: TV 2/Jakob Erhbahn
72 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere