Efter danskernes sviner: Arvingerne-stjerne svarer igen

Carsten Bjørnlund, der spiller 'storebror Frederik', går til modangreb, efter serien har fået kritik

Carsten Bjørnlund forsvarer seriens teknikere. Foto: DR / Per Arnesen
Carsten Bjørnlund forsvarer seriens teknikere. Foto: DR / Per Arnesen

'Det er ufatteligt, at man ikke kan lave en bedre lyd. Vi er nødt at sætte undertekster på for at 'høre', hvad der siges!'

'Kunne man dog bare høre, hvad der blev sagt. Det er ubegribeligt, at det ikke er teknisk muligt at lave en ordentlig lyd!'

'Som normalthørende 33-årig er det frusterende at skulle tekste det. Og nej, jeg kan ikke gå på TV, vi streamer', skriver Sussi.

Sådan lyder bare nogle af kommentarerne på DR-dramaet Arvingernes facebook-side, efter første afsnit af tredje sæson blev sendt i går. 

Men nu svarer Carsten Bjørnlund, der spiller 'storebror Frederik' i serien igen på kritikken.

- Kære søde mennesker. Vi laver vores arbejde ordentligt. Tro mig. Når I ikke kan høre noget, skyldes det formentlig at jeres udstyr enten ikke er indstillet korrekt eller simpelthen er for dårligt. Udbyderen udsender i det som hedder 5.1 aka surround. 
Så inden I igen anklager hårdt arbejdende mennesker for ikke at gøre sig umage, så tjek jeres udstyr. Alternativt kan serien streames på computeren, hvor der sendes i stereo. Det burde afhjælpe problemet. Ellers er der kun læge tilbage. Mvh C, skriver han under de mange kommentarer.

Se også: Slukkede efter ti minutter af 'Arvingerne': Glæder mig til Badehotellet

Kedelig serie
Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Carsten Bjørnlund, men overfor BT uddyber han kritikken.

- Det går mig på, når man antager, at lydfolkene ikke har gjort deres arbejde godt nok, og at skuespillerne mumler, siger han til avisen.

Udover lyden går kritikken også på, at serien er rodet og ikke mindst kedelig.

- Hvilken skuffelse! Havde glædet mig så meget, men ingenting fungerede. Selv de ellers så gode skuespillere virkede amatøragtige! De gjorde deres bedste, men replikkerne hang ikke sammen. Der var ikke noget 'samspil' imellem skuespillerne. En time, hvor jeg kiggede på uret mange gange for at se, hvornår dette ville slutte, skriver Linda skuffet på Arvingernes facebook-side.

Hvad synes du om Arvingerne i går? Deltag i debatten nedenunder

139 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere