Efter drabs-afsløring: Bage-Micki får trøst og støtte

Kagekollegerne bakker op om Micki, efter hans familietragedie er kommet frem

Micki Cheng har sine kagekollegers fulde sympati (Foto: DR/Carsten Mol)
Micki Cheng har sine kagekollegers fulde sympati (Foto: DR/Carsten Mol)

Tv-bageren Micki Cheng kan glæde sig over stor støtte fra kagekollegerne i ’Den store bagedyst’. Efter at Ekstra Bladet tirsdag skrev om den 26-åriges familietragedie, har han høstet varme ord og opmuntringer fra sine medbagere i programmet.

Joan Bahl er en af de deltagere, som bakker uforbeholdent op om Micki Cheng. 

- Han ringede til mig mandag og spurgte, om han egentlig havde fortalt mig sin forhistorie. I første omgang ville han ikke helt ud med den, men han fik den fortalt. Det er jo så tragisk. Han var jo kun ti år gammel, så det er ikke fair, hvis han skal hænges op for noget. Det er skidesynd for ham, og det er super sejt, at han tager det, som han gør og har valgt at bruge det konstruktivt, siger den 49-årige bagedyst-deltager.

Se også: Her er kage-stjernens store tragedie

Joan Bahl måtte forlade programmet den 23. september, men har bevaret kontakten til Micki efter optagelserne.

- Jeg er så glad for vores venskab, selv om jeg faktisk godt kunne være hans mor, siger hun og fortæller, at Micki spurgte hende til råds i forbindelse med, at tragedien fra hans fortid blev offentligt kendt.

- Jeg sagde bare, at jeg synes, han skal lukke den ned. Der er ingen grund til at blæse historien mere op, siger Joan Bahl.

Se også: Micki fra bageteltet: Hvad laver pigerne på toilettet sammen?

Ekstra Bladets forside i går, den 13. oktober 2015.
Ekstra Bladets forside i går, den 13. oktober 2015.

Micki fortæller Ekstra Bladet at han har talt med flere deltagere fra ’Den store bagedyst’, som støtter ham, men ellers har han ingen kommentarer.

- Jeg bager bare kage på tv, det har aldrig været min intention at udstille nogen og slet ikke min familie, siger han.

Til daglig bor kagemagikeren i Randers sammen med sin kæreste og er i øvrigt tidligere rejseleder og musikanmelder på frivillig basis for ungdomsmagasinet Frikvarter.

I dag er hans mor og far atter på talefod og familien har lagt den tragiske hændelse bag sig.

- Den vil altid sidde i mig, for den er jo en del af min fortid. Selvfølgelig er det hårdt at bære rundt på, men jeg har valgt at bruge tragedien konstruktivt i mit liv, sagde Micki Cheng i går til Ekstra Bladet.

Micki Cheng - her i Den Store Bagedyst - oplevede en sand tragedie, da han var 10 år gammel. (Foto: Carsten Mol/DR) Krimi Micki fra Den Store Bagedyst: Far myrdede mors kæreste