Efter sædfærge-skandalen: Zulu Awards håber på rene kahytter

Afsløringerne af de uhumske Oslo-færger kommer kort før, de skal danne ramme om den årlige TV 2 Zulu-prisfest

Et norsk tv-hold har fundet sæd i hytterne på Oslobåde til både København og Frederikshavn. Her Crown Seaways, som tidligere hed Crown of Scandinavia. Polfoto Samfund - 26. jan. 2017 - kl. 08:23 Medie: Sædchok på Oslo-båden

Skal du af sted med en af bådene til Oslo i dag - eller er du om bord på en af bådene nu? Kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Den 2. februar bliver Zulu Awards en anelse mere maritimt end sædvanligt.

 Prisshowet skal nemlig for første gang foregå på Oslo-båden, hvor alle tre dæk bliver taget i brug, når de 12 Zulu-statuetter skal uddeles.

- Vi på Zulu har total optur over at skulle afholde 'Zulu Awards' på Oslo-båden i år, og at DFDS også var med på idéen og havde lyst til at stille deres dejlige båd til rådighed, det er bare endnu bedre, sagde TV 2 Zulu-redaktør Asger Schønheyder i forbindelse med offentliggørelsen af de maritime rammer.

Norsk TV 2 har været en tur med Oslo-bådene til København, Frederikshavn og Kiel og har blandt andet fundet sæd, krummer, blodpletter og hår på værelserne. Foto: TV2 NORGE
Norsk TV 2 har været en tur med Oslo-bådene til København, Frederikshavn og Kiel og har blandt andet fundet sæd, krummer, blodpletter og hår på værelserne. Foto: TV2 NORGE
 

Torsdag viste det sig, at de 'dejlige både' ser ud til at mangle en smule på rengøringsfronten.

I hvert fald bragede norsk TV 2 torsdag af sted for fulde gardiner med en opsigtsvækkende historie med den kulørte rubrik 'Sædsjokk på danskebåten'.

Tv-kanalen havde fået undersøgt i alt 10 værelser og fundet både sæd, krummer, blodpletter og hår.

Mugne færge-madrasser. Foto: TV2 NORGE
Mugne færge-madrasser. Foto: TV2 NORGE

'Særlig på Stena Saga var der mange pletter. På en af madrasserne var der også et stort område med mug', oplyser TV 2.

Og på et af lagnerne på Crown Seaways fandt tv-holdet en geleagtig klump, der så ud til at være en stor bussemand.

Plettede lagner. Foto: TV2 NORGE
Plettede lagner. Foto: TV2 NORGE
 

De klamme afsløringer afskrækker dog ikke Zulu-redaktør Asger Schønheyder.

Hvad mener I om, at der er fundet sæd på væggene, bussemænd, hår og blodrester på værelserne?

- Det er da super ærgerligt for DFDS, men vi er glade for vores samarbejde med dem og har fuld tiltro til, at det er en situation, de har 100% styr på.  Men jeg kan da kun personligt sige, at det virker som om, der er nogen, der har haft en sjov og begivenhedsrig tur, og det håber jeg da også, at vores ZULU Awards Cruise gæster får.

Kan I garantere jeres gæster en ordentlig og ren kahyt?

- Zulu driver jo ikke rederi- eller rengøringsvirksomhed for den sags skyld. Det er derfor, vi har indgået et samarbejde med DFDS om det her projekt. Vi er glade for, at de tager vare på den del af ’Zulu Awards Cruise 2017’.

- Hvad tænker du om, at denne sag rammer så kort inden jeres event?

- Det er da super ærgerligt, men jeg tænker, at DFDS er dem, der er mest kede af artiklen. Den ændrer ikke ved min opfattelse af deres kompetencer. Det skib, som er omtalt i artiklen, er ikke den samme, som det, vi opholder os på, på Zulu Awards. Mit indtryk af det skib, vi bruger, er, at  det virker som et rent, pænt og i øvrigt super sjovt sted, må jeg sige.

Hvor mange overnattende gæster har I?

- Billetterne er stadig i salg, så det ved jeg ikke endnu.

Vil I selv få nogen til at tjekke jeres gæsters kahytter?

Hele produktionsholdet - inklusive mig - skal selv ombord på skibet i næste uge, så jeg håber da personligt, at jeg får en dejlig ren og pæn kahyt på turen. Det er jeg sikker på, at jeg gør, og så er jeg i øvrigt også sikker på, at vores Zulu Awards Cruise-gæster får samme gode behandling.

29 kommentarer
Vis kommentarer