Engelsk medie: Reality med Fleming er trashy

Nu omtales Caroline Fleming i de britiske medier for at deltage i 'trashy' reality-program

Prinsesse Mary er gudmor til Caroline Flemings ene datter. (Foto: Linda Johansen)
Prinsesse Mary er gudmor til Caroline Flemings ene datter. (Foto: Linda Johansen)

TV Baronessen Caroline Fleming deltager i amerikansk reality-program, som bloggere nu har døbt 'trashy'. Derudover skulle det eftersigende være 'den største kendis catfight, der nogensinde er fanget på kamera'.

Programmet hedder 'Ladies of London' og handler om en række celebre kvinder fra Londons jetset-miljø - og her er Caroline Fleming en af dem.

TV Underholdning - 26. jan. 2015 - kl. 07:46 TV: Sådan udstiller de kendte deres drømmetilværelse

Caroline Fleming fik skattekroner til sin te-pavillon. Kendte Nyt fra overklassen: Fik 148.000 af staten - til sin te-pavillon

Nu omtaler britiske DailyMail også Caroline Flemings deltagelse, blandt andet fordi det jo ikke er ukendt, at den tidligere baronesse er veninder med Danmarks kronprinsesse.

De skriver blandt andet, at programmet viser de rige og berømte kvinder levere champagne-drevne 'cat fights', middagsselskaber og berusede tårer.

Derudover vil man følge de glamourøse jetset-kvinder manøvrerer rundt i de celebre sociale lag.

Det forventes dog ikke, at Mary på nogen måde vil optræde i reality-programmet som Caroline Flemings veninde. Men nogle af de andre deltagere praler allerede med deres royale bekendtskaber i traileren for programmet.

Se også: Bendtners stikpille til baronessen

Se også: Mary fejrede Caroline Flemings datter

De andre deltagere består blandt andet af Caroline Stanbury, der har været kærester med både prins Andrew, Hugh Grant og Sylvester Stallone.

Caroline Fleming har sin egen farverige historie. Hun er mor til tre, som hun har med to forskellige mænd. Den første var Rory Fleming, der tilhører en af de rigeste familie i England, og som er nevø til James Bond-forfatteren Ian Fleming. Dermed mistede hun sin danske baronesse-titel. De fik to børn sammen.

Da de efterfølgende gik fra hinanden modtog Caroline - ifølge den bristiske avis Daily Express - over 400 millioner britiske pund, der dengang svarede til i omegnen af fire milliarder kroner i skilsmissegodtgørelse.

Se også: Økonomisk krise på Carolines slot

Seneste celebre forhold var, da hun dannede par med fodboldspilleren Nicklas Bendtner. Med ham fik hun drengen Nicolas. Parret blev skilt allerede syv uger efter, han var blevet født.

I dag bor Caroline Fleming i London.

39 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere