Er det dig? DR søger nye singler til datingprogram

Ungdomskanalen DR3 søger deltagere til en ny omgang af det populære tv-program 'Billet til Kærlighed'

DR søger nye singler til 'Billet til Kærlighed'. Foto: DR
DR søger nye singler til 'Billet til Kærlighed'. Foto: DR

Er du single, rejselysten og frisk på en udfordring? Har du intet imod, at din søgen efter ægte kærlighed og jagten på den eneste ene bliver foreviget på tv af et opmærksomt kamerahold?

Ja, så har DR3 den helt rigtige dating-mission til dig. Ungdomskanalen søger nemlig nye deltagere til endnu en omgang af det populære tv-program ’Billet til Kærlighed’.

Go'Morgen på P3 med Sara Bro, Tony Scott og Tue Blædel. Foto: Petra Kleis / DR Film, tv & radio DR: P3 står i en vanskelig situation

Det meddeler DR nu på deres hjemmeside.

- Hvis du er single, mellem cirka 22-35 år og er træt af at swipe dig igennem dating-apps, så er det måske dig, vi leder efter til DR3’s nye sæson af 'Billet til Kærlighed'. I 'Billet til Kærlighed' beder vi vores medvirkende om at give slip på alle de krav, de normalt stiller i jagten på en kommende kæreste, skriver DR.

DR-vært Petra Nagel. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR Danske kendte Kendt tv-vært: Selvfølgelig taler kvinder om størrelsen

'Billet til kærlighed' Foto: DR
'Billet til kærlighed' Foto: DR
 

Familie og venner skal engagere sig
Public service-kanalen er altså på udkig efter endnu hold singler, der vil tilbringe en forlænget weekend sammen med en komplet fremmed i én af Europas storbyer.

Derimod er der intet krav om, at du skal sige 'ja' i kirken til en person, du aldrig før har set i dit liv.

Go'Morgen på P3 med Sara Bro, Tony Scott og Tue Blædel. Foto: Petra Kleis / DR Film, tv & radio Radiochef: Vi er ikke færdige med P3

I forrige sæson af 'Billet til Kærlighed' skulle de arme singler selv ud og lede efter det helt rigtige match. Det eneste benspænd var blot, at de skulle finde frem til en person, som havde præcis det samme navn, som dét DR havde givet til deltagerne i første omgang.

Udover et personligt og brændende ønske om at finde den udkårne eller prinsen på den hvide hest, så påpeger DR desuden, at det er yderst vigtigt at familie og venner også har lyst til at engagere sig i at finde den kommende rejsedate.

DR er både på udkig efter mænd og kvinder.

Petra Nagel har fået kæreste på. Foto: DR Danske kendte DR-vært datede hele verden: Nu har hun fundet kærligheden

9 kommentarer
Vis kommentarer