Får 'Hænderne Fulde' nyt liv?

Rygterne svirrer: Den populære amerikanske serie 'Hænderne Fulde' skal genindspilles

Måske får vi 'Hænderne Fulde' at se igen. (Foto: Lorimar Film Entertainment)
Måske får vi 'Hænderne Fulde' at se igen. (Foto: Lorimar Film Entertainment)

Husker du Olsen-tvillingerne i den amerikanske sitcom-serie 'Hænderne Fulde'? Måske får du et par nye tvillinger at se i en nyindspilning af serien. Det skriver norske vg.no.

Det rygtes nemlig at Warner Brothers er i gang med at udvikle en nyindspilning - 20 år efter sidste episode blev sendt første gang.

Se også: Nu får dit tv en Netflix-knap

Kevin Spacey vender tilbage i rollen som Francis Underwood i 'House of Cards' i 2016. (Foto: AP) TV - 3. apr. 2015 - kl. 06:21 House of Cards bekræfter: Francis Underwood vender tilbage

Denne gang skal den vises på Netflix. Hverken streaming-tjenesten eller Warner Brothers ønsker dog at bekræfte rygtet, men TV Line melder, at aftalen er så godt som underskrevet.

Seriens skabere Jeff Frankling og den oprindelige producent Robert L. Boyett skal ifølge netsiden være i gang med at få fat i seriens originale skuespillere såsom Candace Cameron Bure, der spillede DJ og Andrea Berber, der spillede Kimmy i håb om, at få dem med i projektet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mary Kate og Ashley Olsen fik deres helt store gennembrud, da de spillede med i 'Hænderne Fulde'. (Foto: AP)
Mary Kate og Ashley Olsen fik deres helt store gennembrud, da de spillede med i 'Hænderne Fulde'. (Foto: AP)
 

TV - 24. mar. 2015 - kl. 22:00 The X-Files vender tilbage

Se også: Twin Peaks vender tilbage

Her meldes det også, at Bob Saget, der spillede Danny, John Stamos, der spillede Jesse og Dave Coulier, der spillede Joey ventes at dukke op i serien som gæsteskuespillere.

'Hænderne Fulde' er bare én af flere serier, som har fået nyt liv den seneste tid. For nyligt blev det annonceret, at 90'er serierne 'The X-Files' og 'Twin Peaks' vender tilbage.

Se også: Geniale tricks og totalt overblik: Her er den ultimative streaming-guide

23 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!