Familien fra Bryggen: Mopper har mistet sin hund

Det lille gadekryds Pixie har fået et nyt hjem efter at have bidt en anden hund

Linse skred til handling, da hendes mors hund havde bidt en anden hund og dens ejer. (Foto: Henning Hjorth)
Linse skred til handling, da hendes mors hund havde bidt en anden hund og dens ejer. (Foto: Henning Hjorth)

Enhver der har set 'Familien fra Bryggen' ved, hvor meget Linses mor, Mopper, holder af sin hund. Lille Pixie, som er en blanding af en Jack Russel terrier og en gravhund, følger sin ejer i tykt og tyndt, og selv om den ikke altid lystrer, spreder den glæde hos familien Kessler.

Men efter en uheldig episode i september bor Pixie nu ikke længere  hos Mopper. Pixie bed en anden lille hund og dens ejer, og det bragte Mopper helt ud af fatning.

Se også: 'Familien på Bryggen': Linse kan ikke holde munden lukket

– Min mor ringede helt desperat til mig, og det tog lang tid at få hende beroliget. Jeg trøstede hende så godt, jeg kunne, og lovede, at jeg ville hjælpe med at løse problemet. Og dagen efter tog jeg over til hende og vi fik snakket om det hele, siger Linse til HER&NU.

Linse skred derefter resolut til handling og bad sin mor om at tage et par timer og sige farvel til Pixie.

Se også: Baby-afsløring på Bryggen: Det bliver en...

-Så ville jeg hente den og sørge for, at den kunne komme væk. Ellers ville den nok blive taget på grund af den vanvittige hundelov. Der er ingen, der skal aflive min mors hund. Ellers andres, hvis jeg kan sørge for det, siger Linse til bladet.

Linse har nu fundet et nyt hjem til det lille gadekryds og overvejer nu, om de skal finde en ny firbenet ven til Mopper.

86 kommentarer
Vis kommentarer