Fønsby om Q: Han er en dejlig mand

Stridsøksen mellem Anni Fønsby og Henrik Qvortrup er tilsyneladende blevet begravet i den sydafrikanske jungle

Inden Anni Fønsby drog i junglen, havde hun ikke meget til overs for den tidligere Se og Hør-chefredaktør Henrik Qvortrup.

Her forsikrede hun Ekstra Bladet, at hun ikke ville holde sig tilbage, hvis Qvortrup selv kunne finde på at bringe deres historie på banen.

- Jeg kan love for, at han vil få en verbal lussing af mig. Så skal jeg nok fortælle ham, hvad de ting, han har udsat mig for, har gjort ved mig og mit liv.

Henrik Qvortrup vil gerne prøve grænser af. Og det gør han lige nu i junglen i Sydafrika.(Foto: Anthon Unger) TV - 29. jan. 2015 - kl. 07:33 Qvortrup: Jeg vil ikke holde min kæft i syv år

Anni Fønsby har ikke meget til overs for Qvortrup.(Foto: Anthon Unger) TV - 30. jan. 2015 - kl. 07:30 TV: Fønsby: Qvortrup har ødelagt så meget

Men da Ekstra Bladet mødte brystbomben efter jungle-opholdet var det nogle helt andre ord, der blev brugt til at omtale Qvortrup.

- Det er klart, at når man går op og ned af hinanden i 24 timer, så er man jo nødsaget til at tage hul på bylden, siger Anni Fønsby og fortsætter:

- Den mand har skrevet rigtig mange grimme ting - også nogle ting, som jeg ikke har syntes var i orden.

Hun fortæller også, at han fik en dom for at have bragt 12 billeder, som var private.

Amin Jensen kan ikke holde sig tilbage, og udspørger Qvortrup om hans handlinger på Se og Hør. (Foto: Anthon Unger) TV - 29. mar. 2015 - kl. 14:19 TV: Se Qvortrup blive ristet i junglen

Men når det så er sagt, så fik de to rivaler taget et par gode snakke i jungle-lejren, og det virker til at striden er begravet i dag.

- Jeg synes, han er en dejlig mand, og jeg er glad for, at jeg har lært en anden side af Qvortrup at kende.

Hør Anni Fønsby fortælle om sit forhold til Qvortrup i klippet over artiklen

16 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!