Før liveshowet: Sådan er Mette Lindberg i virkeligheden

Hun er ganske enkelt den bedste i verden, lyder de rosende ord

Her er deltagerne, der er gået videre til årets liveshows

- Mette har en personlighed, der gør, at man får respekt for hende, og vi klikkede med det samme. Jeg forstår ikke al den hate, hun får. Jeg forstår det virkelig ikke. Det må være, fordi folk ikke kender hende.

Sådan siger Zara, der er med i ’X Factor’s liveshows, der begynder fredag aften. Sammen med veninden Allen danner hun pigegruppen ’L.W.A’.

Se også: X Factor-dommer: Sådan slog jeg igennem

Grupperne er Mette Lindbergs kategori i år, og selv om bookmakerne vurderer gruppekategorien som den med absolut dårligst sejrschance, så kan det ikke mærkes på humøret, da Ekstra Bladet møder L.W.A og drengegruppen VKation. De er nemlig vilde med Mette Lindberg.

- Hun er virkelig god til at arbejde med os unge, og samtidig er hun ekstremt dygtig. Så det er fedt at have hende som dommer, siger William fra VKation.

Han suppleres af fætteren Victor.

- William og jeg kan godt lide at lave spas, og det er hun også rigtig god til. Vi har det røvsjovt, når vi er sammen. Jeg vil faktisk sige, at hun nærmest er som en god ven allerede.

Årets gruppekategori består af: L.W.A, VKation og Fyhnen Sisters. Foto: Mogens Flindt
Årets gruppekategori består af: L.W.A, VKation og Fyhnen Sisters. Foto: Mogens Flindt
 

For 17-årige Zara er der særligt én egenskab ved Mette Lindberg, som hun er helt vild med.

- Hun er nede på jorden og siger det, hun tænker. Der er aldrig noget ondt i det, der kommer ud af hendes mund, og hvis hun vil rette på dig, er det udelukkende konstruktivt. Hun siger ikke, at det fandeme lyder dårligt. I stedet siger hun, at det kunne lyde bedre, hvis man ændrer hist og her. Hun er meget professionel, lyder de rosende ord.

Danske kendte - 13. feb. 2017 - kl. 15:33 Blachman sviner dansk sangerinde: Sang stinkende falsk!

Hun får et nik med hovedet fra L.W.A’s andet medlem.

- Hun er ganske enkelt den bedste i verden. Jeg har aldrig mødt en person, der hviler så meget i sig selv som hende, siger Allen.

Såvel Nordicbet som Danske Spil har gruppekategorien som kædens med afstand svageste led, men de kommer til at blive klogere. Det vurderede Mette Lindberg, da Ekstra Bladet for nylig mødte hende i forbindelse med Zulu Awards.

- Jeg står bedre, end man skulle tro, men det får I at se. Jeg har nogle rigtig gode grupper, fortalte Mette Lindberg dengang.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen