Fra 15.000 til 500 tilskuere

Rampelyset er slukket, og virkeligheden for 'X Factor'-deltagerne har meldt sig

Sådan så der ud i Herningcenteret. (Foto: Julie Sørensen)

Kontrasten var slående. Fredag aften optrådte de tre 'X Factor'-finalister for 15.000 skrigende fans med bannere og kampråb.

Lørdag formiddag var der helt andre boller på suppen, da de tre finalister skulle spille deres første koncert i Herning Centret.

Se også: Jógvan: Jeg har det fint med andenpladsen

TV - 28. mar. 2015 - kl. 10:30 TV: Så mange stemte på Emilie

500-600 mennesker var mødt op til koncert i storcentret, hvor der blev spillet Shu-bi-dua ud af højtalerne i minutterne op til, vinderen og de to andre finalister skulle gå på scenen, der var placeret lige ved siden af centrets Jensens bøfhus-restaurant.

- Ej, hvor er det vildt, der er så mange. Tusind tak for alt, sagde Emilie Esther, da hun trådte ind på scenen og sang sin vindersingle.

Og det er kun godt, at hun er tilfreds med fremmødet i storcentret, for hvis det går hende som med de andre 'X Factor'-vindere, så er det formentligt de koncert-typer, hun kan se frem til.

Dog var køen til autografer og selfies lang, og Emilie Esther, Jógvan og Ivarsson, Bang & Neumann sad længe og delte autografkort ud.

Emilie Esther vandt fredag aften X Factor-finalen. (Foto: Mogens Flindt) TV - 27. mar. 2015 - kl. 23:52 TV: X Factor-vinder afslører: Jeg får mange frække tilbud

72 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere